DIY: Inspiration til påsken - det bedste jeg ved ...
inspiration krea mad papir påske

DIY: Inspiration til påsken

paaske-inspiration-diy-

Påsken nærmer sig med hastige skridt, og jeg har derfor været på Pinterest, for at finde lidt inspiration til hyggelige DIY projekter og andet sjovt til påsken.

Jeg har egentlig ikke en yndlings højtid, men må indrømme at påsken ligger rimelig højt efterhånden som jeg er blevet ældre. Det er virkelig en hyggelig tid, og hvis man ellers tager nogle skønne traditioner til sig, er der grobund for gode minder for børnene. Selv har jeg altid elsket den årlige påskefrokost i familien. Det er desværre løbet ud i sandet for flere år siden, men jeg har mange gode minder derfra.

De gode minder omkring påske vil jeg gerne skabe for Fleur og Luc også, så i år kommer der til at være lidt mere påskehygge end vi ellers plejer. Hvordan og hvorledes mangler jeg lige at få helt styr på…

Har I mon nogle hyggelige traditioner i familien omkring påske? Jeg vil rigtig gerne inspireres, så læg endelig en kommentar herunder, så bliver jeg glad. :)

Billederne i collagen er som sagt fundet på Pinterest, men I får her direkte links til de forskellige tutorials:
Græs i æggeskal // Miffy goodiebag // gulerod kræmmerhus // papiræg // kage // kanin kræmmerhus

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Anne
  marts 8, 2016 at 4:28 pm

  Gode ting. Men du mangler gult!

 • Reply
  Natanja simony
  marts 9, 2016 at 4:35 pm

  Vi sender altid gækkebreve ud til familien.
  Og det er så hyggeligt at lave sammen.
  Jeg laver altid et påskeæg til ungerne, som jeg så har gemt her hjemme – altså en lille skattejagt.
  Og karse – det er så hyggeligt. Og mine unger spiser det på alt når det endeligt kommer frem.

Skriv et svar