32 års fødselsdag med tebirkes, pavlova og grillede pizzaer - det bedste jeg ved ...
brød familie fødselsdag jeg anbefaler mad

32 års fødselsdag med tebirkes, pavlova og grillede pizzaer

luc-180616 italienske-boller-maltmel tebirkes pierre32aytm-vase nektarin-gedeost-pizzanektarin-gedeost-pizza-

I dag har vi fejret Pierre med skønsang, gaver og lækkert mad. Til morgenmad fik vi italienske boller bagt med Manitoba og maltmel, som jeg bagte kl. 01 i nat. Typisk mig at starte sent på sådan et projekt, men da vi havde ikke plads i køleskabet til at de kunne hæve natten over, måtte jeg lave dem færdige med det samme…

Familien kom til tebirkes og pavlova klokken 14, og så var der ellers fri leg på trampolinen resten af eftermiddagen. Det er altså så fantastisk med den trampolin! …sagde hende der aldrig skulle have en trampolin i haven. ;)

Aftensmaden stod på flere forskellige slags grillede pizzaer. Min favorit var klart varianten med nektariner og gedeost. Uhhmm, hvor smagte den bare som en bid af himlen. Bunden var perfekt sprød og gav et lækkert crunch til en ellers ret blød pizza. Det er bestemt ikke sidste gang den kommer på bordet. Heller ikke selvom jeg er den eneste i husstanden som spiser gedeost – but why?!

Nu er benene smækket op og det er ved at være sengetid. I morgen er sidste feriedag, og den skal nydes med mine kære. Man kan altid bruge en ekstra feriedag eller fem, men for nu er jeg ladet op og klar til arbejde igen mandag.

Billedet af Luc er i øvrigt fra i morges, hvor han prøvede at vække naboerne i sin søsters nattøj.

Rigtig god søndag.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar