ALT ER LOVE ♡ - det bedste jeg ved ...
jeg anbefaler

ALT ER LOVE ♡

alt er love

Som så mange andre, er jeg total bidt af SKAM og så meget med på alt er love. Hvis du sidder nu og tænker »SKAM?!« – så er det virkelig en skam og klart noget du skal have gjort noget ved. SKAM er en helt fantastisk norsk ungdomsserie, som tager de fleste med storm.

»Ungdomsserie?! – det pjat er jeg alt for gammel til«. Det korte svar til dette er nej. Hvis jeg skal underbygge det lidt, så er SKAM en fremragende serie til alle der har været unge engang. Du bliver sendt direkte tilbage til den vilde ungdom og sidder pludselig og drømmer om at være sytten igen.

Som Hella Joof så fint beskriver det i Berlingske:

»Alle vi, som ser den norske serie SKAM, selvom den er lavet til purunge mennesker med hormonerne i vild uorden, ved, at inde i enhver voksen dame sidder der en lille Noora eller Vilde og miaver og vil ud og lufte tissekonen. Og drikke sur hvidvin og kaste op på sine sko og blive forelsket i ham, der ikke vil ha’ en.«

Spot on, siger jeg bare. Pierre både griner og ruller øjne af mig, når jeg ser serien for tredje fjerde gang, men det preller af på mig, for alt er love og jeg er total bidt af serien. Den er ikke bare sjov, men har også nogle vigtige budskaber gemt.

Der er lavet en masse SKAM merchandise, og min indre teenager har lyst til at være ung med de unge og købe det hele. Jeg forsøger dog at holde mig i skindet, og har indtil videre blot en hjemmelavet skærmlås på telefonen og en alt er love t-shirt fra Friday Twenty2.

IMG_0350

Har du endnu ikke set SKAM, så skynd dig ind på DRs hjemmeside. Tro mig, du vil ikke fortryde det. Og til dem der tror løbet er kørt pga. problemer med rettigheder; alle tre sæsoner ligger til fri afbenyttelse fordi alt er love mellem Danmark og Norge. 

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på FacebookBloglovin og Instagram.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Marina / cand.mor
  marts 21, 2017 at 7:14 am

  Argh men jeg VED, at jeg totalt udgør en minoritet her, men jeg forsøgte at se SKAM (massivt gruppepres på CIFF, husker du nok ;)). Jeg gav det tre afsnit, men stadig ikke fortabt til serien. Jeg gjorde et forsøg, det gjorde jeg virkelig…

 • Reply
  Marina / cand.mor
  marts 21, 2017 at 7:15 am

  PS Gina Tricot skulle vist have lavet nogle tees i økobomuld med citater fra serien, synes jeg, at jeg læste engang.

 • Reply
  Ida
  marts 22, 2017 at 8:38 am

  Hold nu k*ft et kongecitat fra Hella. Jeg er så evigt enig. Skam er den sikre returbillet til ungdommen; I love it.

Skriv et svar