.

Der blev shoppet en del i København – dette er blot et lille udvalg og et par anbefalinger…

#1
I Femilet på Vesterbrogade fik jeg den sødeste betjening og vejledning. Jeg kom hjem med noget virkelig lækkert undertøj, og har været helt høj over det siden. :)

#2
Neonkjole fra H&M – fundet i børneafdelingen.

#3
Verdens bedste mascara – intet mindre. Mascaraen som er fra Mirenesse, er både uden parfume, parabener og andet skidt. Den holder super godt i løbet af dagen, og så er den virkelig nem at vaske af. Du vasker blot med vand og så “smuldrer” den af. Og nej, den løber ikke ved tårer…

Jeg har købt min ved Helsemin i Fields (som også har netshop), men den kan også købes ved bl.a. The Green Factory og RawMakeup. Ulempen ved at shoppe den over nettet er deres dyre porto. Jeg synes altså 40 kr i porto er meget for en lille mascara…

#4
Fleur fik også en del nyt. Bl.a. lækre leo hjemmesko fra Pom Pom og en body i mit yndlingsprint fra Noa Noa Miniature. Ærgerligt de ikke fører det mere…

#5
Forleden så jeg Kira skrev om Black Swan kollektionssalg, og hurra – endelig noget fint til os jyder. Esbjerg er jo ikke langt fra Kolding, så jeg sagde straks til Pierre, at jeg altså suser til Kolding d. 6. august. Han var desværre meget hurtig til, at minde mig om, at jeg har netop har shoppet for ret mange penge. Pokkers! Men der er jo nogle dage endnu, så den er ikke lukket helt. ;)

11 thoughts on “.

 1. Fine sager du har fået med hjem! Hvem der bare kunne passe tøj fra børneafdelingen….;-)
  Det kunne da være man skulle et smut til Kolding den 6. Selvom man jo ikke ligefrem bliver rig af at være på barsel, men når nu der endelig er noget i Jylland! Fristende er det i hvert fald:-)

  1. Ja, indimellem er det ret heldigt, at kunne passe tøj fra børneafdelingen… ;)

   Det er vildt fristende at tage et smut til Kolding d. 6. – den er i hvert fald ikke lukket her endnu. ;) Hvis nu både du og jeg tager afsted, kunne det være sjovt lige at sige hej. Hvis du ser mig, skal du endelig bare tage fat i mig.

  2. Ja det kunne være hyggeligt at sige hej, det må vi se om vi kan koordinere, hvis det er:-) Jeg tænker faktisk at jeg vil kombinere det med en tur til Trapholt, hvis jeg altså kommer afsted. Det er længe siden jeg har været der, og vil gerne se Nick Cave udstillingen. (Jeg er ved at få det gjort til en kulturel oplevelses-tur i stedet for shopping, kan du nok høre;-) For så er det jo en helt anden sag!)

 2. Jeg vil virkelig anbefale dig at suse afsted til Kolding ;-) SKØNNE sager! Men kender alt til lidt for meget shopping!! Godt at der lige er kommet børnepenge ;-)

 3. Søde Tine, hvor ser det bare vidunderligt ud!!!! Hvem der bare kunne være i str 170 ;) og lækkert undertøj, uhhh det gør altså en forskel. Skal selv ud at købe s æ t t e t til oktober da det skal på til næste skrædderaftale.
  Og typisk, for jeg kommer nok til kolding weekenden efter den 6. SÅ dårlig timing!!!

 4. Jeg skal da vist en tur omkring Femilet snart. Synes det er SÅ svært at finde undertøj, så det halter gevaldigt på den front (stakkels Karsten), men dit er godt nok fint.

  Jeg har også en enkelt gang spottet noget i børneafdelingen. Der er nemlig indimellem fine sager!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *