Pusleplads med hjemmesyet puslepude

pusleplads-diy-puslepude-stofpusleplads-diy-puslepude-uro bedste-vaadservietter-baby pusleplads-sophie-la-girafe babyluc-21uger

Jeg har længe (som i virkelig længe) været på udkig efter et nyt betræk til vores puslepude. Betrækket fra Fleurs ble-tid, var jeg både træt af at se på, og så var det bare lige tøset nok.

Helt fra start besluttede jeg, at jeg bestemt ikke selv ville sy et, men købe et af de fine fra enten Petite Legarth eller Super Carla i smukt Liberty stof. Det var faktisk bare at tage en beslutning om stoffet og få det bestilt. Rimelig nemt, ikke? Det skulle man i hvert fald mene, men jeg kunne slet ikke vælge hvilket stof det skulle være. Der findes alt for mange smukke Liberty prints, og til knap 400 kr. for kun et betræk, ville jeg gerne være sikker i mit valg.

Tiden gik og jeg fik stadig ikke lagt en bestilling eller kigget efter alternativer. Det eneste der lå fast var, at jeg bestemt ikke selv ville i gang.

Det var så lige indtil, jeg så det smukkeste stof i en rodebunke hos Stof2000. Dér vidste jeg, at jeg selv måtte i gang. Printet er helt fantastisk, og jeg er total draget af det. Da jeg kom hjem, måtte jeg lige ind og Google, for synes godt nok det lignede noget jeg havde set før. Og ganske rigtigt, så er det stort set samme mønster som på den smukke puslepude fra Cam Cam.

Jeg er rigtig godt tilfreds med resultatet af betrækket, og det var faktisk nemt nok at sy. Det har lynlås bagpå, så det nemt kan tages af og vaskes. Selvom jeg følte mig lidt presset i tid (Luc er jo ikke en sovebaby ;), så var det virkelig skønt at sidde bag symaskinen igen. Projekter (og lækkert stof) er der nok af i gemmerne, så nu skal jeg bare finde (og priotere) tid til maskinen.

Uroen over puslepladsen er en Pierre har lavet. Jeg synes den er super fin, og Luc er helt vild med at kigge op på den – særligt når den snurrer rundt.

Herhjemme bruger vi skumklude ved bleskift, og efter at have prøvet mange forskellige af, vil jeg lige slå et slag for dem fra Rema 1000. De er både tykke og bløde, og så til en super pris. Jeg klipper dem i øvrigt altid på midten. Synes de er alt for store ellers. ;) Det samme med Remas vådservietter – de er altså rigtig gode.

Vi bruger ikke blespand, men i stedet bleposer fra Fakta. Der er 300 stk. i en æske til 25 kr. De er altså geniale. Æsken er knap så pæn at se på, så jeg har limet papir fra Søstrene Grene på i stedet. Åbner bare i den ene ende, når der skal nye poser i. :)

Og nu vi er ved babytips, så bruger vi bleer fra Aldi. De var rigtig gode til Fleur i alle størrelser, og indtil videre er de også super til Luc. At de så oveni købet også er nogle af de billigste på markedet, er kun et plus. ;)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

24 thoughts on “Pusleplads med hjemmesyet puslepude

 1. Nej hvor er den smuk, den puslepude. Jeg er selv træt af vores fra Sebra. Den skal vaskes hele tiden for at være pæn at se på, så jeg er også på udkig efter en ny løsning.
  Iøvrigt kan man få skumvaskeklude i halv størrelse i Føtex

  1. Mange tak, Rikke. Jeg er også super tilfreds med stofvalget.

   Tak for tip! Dem har jeg faktisk prøvet at købe, men kun fordi det lige var dér jeg handlede den dag vi manglede. Vil dog ikke købe dem igen, da de er tyndere end dem fra Rema plus at det ikke gør mig noget selv at klippe dem over. Det sparer man også en del penge ved i længden. ;)

  1. Mange tak, Ida. :)

   Puslekommoden er en meget gammel skrammel-reol, som Pierre har lavet om til puslekommode. Skufferne går skævt og lågerne lukker ikke super godt, men jeg er faktisk ret glad for den alligevel. Ville i hvert fald ikke lige umiddelbart kunne finde en bedre erstatning på baby-markedet. ;)

 2. Så fint! Og skønt indlæg, gerne flere af sådan nogle. Lige noget en nybagt førstegangs mor til babydreng på 14 dage, kan bruge :)

  1. Mange tak, Lou. Og hvor er jeg glad for, at du kunne bruge indlægget. Jeg vil bestræbe mig på flere af den slags i fremtiden. :)

   Stort tillykke med din lille dreng.

 3. Dejlig pusleplads – god inspiration til en mor der har termin om to uger. Ved du hvor den sorte bogkasse er fra og hvor bred den evt er?

  1. Tillykke med graviditeten! Håber du får en skøn fødsel. :)

   Den sorte kasse mener jeg er fra House Doctor. Den er flere år gammel, og var oprindelig mørkelilla. Håber du kan finde noget lignende. Den er nemlig super fin.

  1. Kommoden er en gammel reol fundet på genbrug, som vi selv har lavet om til puslebord.

   Vi er faktisk ved at være færdige med den, så såfremt du er interesseret, sælges den for billige penge. ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *