.

Lige siden Fleur blev født, har jeg gerne ville lave en personlig pegebog til hende. Vi har bryllupsbogen som har fungeret fint som pegebog, men da den er med tynde skrøbelige sider, har vi været lidt forsigtige med den.

I Danmark er det (så vidt jeg ved efter lang tids søgen) desværre ikke muligt, at få lavet en pegebog med 100% egne billeder og tekst. Glæden var derfor stor, da jeg endelig fandt et sted i Sverige, der opfyldte mine krav.

Billeder af nærmeste familie og Fleur’s små venner blev nøje udvalgt, og så var det bare at vente… Det tog lige knap to uger fra jeg bestilte til den landede her i Esbjerg, og sikke en fantastisk pakke at få. Det var simpelthen så sjovt at se Fleur’s ansigt, da hun bladrede i bogen. Hun er vild med den, og jeg er også helt oppe at ringe over den fine billedbog. Grunden til hendes lidt mutte ansigtsudtryk på billedet er, at jeg ikke måtte tage billeder af bogen. :)

Det er svenske Lookibooki der laver bøgerne, som fåes i et væld af farver. Farven på omslaget er samme farve der bliver brugt til indvendig tekst, hvilket spiller rigtig fint i virkeligheden.
Noget jeg synes er ekstra fint, og som overraskede mig ved modtagelsen er, at alle sider er matlamineret, og altså ikke blanke som man godt kunne frygte. Det er rigtig god kvalitet – og det er altså sagt med “professionelle øjne” – jeg arbejder jo på et trykkeri til daglig. ;)

En bog som Fleur’s billedbog, synes jeg er den perfekte 1 års fødselsdagsgave til både eget barn og nevøer og niecer. Havde det været muligt, skulle mine nevøer i hvert fald have haft sådan en i 1 års gave. Eller måske bare et gavekort, så forældrene selv kunne lave den…

Lookibooki har til og med juni en kampagne kørende for danske kunder, så vi slipper for merudgift på portoen til Danmark. Således koster en bog incl. fragt til DK kun 288 SEK.

Indlægget er lavet i samarbejde med Lookibooki, men meningen er min helt egen. 
Læs min reklamepolitik her.

18 thoughts on “.

 1. Hold nu op, hvor er det en genial gaveidé. Er ved at lave ønskeliste til D’s fødselsdag – lidt sværere end jeg troede… Bogmærker lige indlægget :)

  1. Helt vildt Marina – jeg er så glad for at kunne dele siden med Jer. Har søgt i 100 år (længe i hvert fald ;)) efter sådan en side. Det er jo den perfekte gave til små børn. :)

  1. Velbekomme Stinne! Den er nemlig så gennemført, og en super gave til 2 års fødselsdag.
   Fleur elsker også bøger, og så er det altså rart med en der kan holde til lidt af hvert. ;)

  1. Hihi, du har jo masser af tid til at udvælge billeder (og tekst). Tænk at titlen på bogen også kan være svær at beslutte. For mig tog det i hvert fald noget tid. Tsk tsk… ;)

   Og ja, den er mega lækker! :)

 2. Fantastisk bog – jeg vil os! I det hele taget skal jeg have printet nogle bøger af hectors første år, men jeg skal lige sætte mig og bruge tiden og få den lavet – tak for inspiration – jeres lille pegebog ser vildt sød ud. Go weekend til jer når I når så langt ;)

  1. Du må i sving, Mille. Denne kan i hvert fald anbefales til Hector, og så kan du jo lave en alm. fotobog med tynde sider ved siden af. Sådan en bog tager bare vanvittig lang tid at lave. Meget længere tid end man lige regner med… Måske derfor det kun bliver ved tanken..? ;)

   God weekend til Jer også søde Mille.

 3. Hej Tine

  Hvor store er billederne i bogen?

  Har prøvet at kigge på deres side, men det eneste jeg kunne finde frem til, var at bogen målte 15×15 cm.
  Kan jeg lokke dig til at måle formatet på billederne?
  Jeg vil nemlig lave nogle billeder som er sammensat af små kvadratiske billeder med en masse af Matildes legetøj, familie og venner.

  Hilsen Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *