Yndig og nem håropsætning - det bedste jeg ved ...
Fleur jeg anbefaler

Yndig og nem håropsætning

fleur-hairdo

Den fine håropsætning er Fleurs nye yndlings, så skal vi noget i weekenden, vil hun gerne at jeg sætter det sådan. Og jeg forstår hende godt… Det er simpelthen så yndig en frisure og hun er slet ikke til at stå for med det fine hår.

Fleurs hår er glat som en ål – præcis som mit. Det er besværligt at sætte op når det er så glat, og det giver altså lidt udfordringer indmellem. Jeg bruger naturligvis ikke produkter til Fleurs hår i forbindelse med opsætning, men jeg sprayer gerne med vand. Det gør det lidt nemmere at sætte.

Man skulle tro at Fleurs fine opsætning er svær at lave, men det er langt fra tilfældet. Det eneste det kræver er et hårbånd og et par hårnåle.
Se med i videoen herunder hvor nemt det er.

På Pinterest har jeg lavet et board med masser af fine (og nemme!) hår opsætninger. Se mere her.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

1 kommentar

  • Reply
    Marina / cand.mor
    september 20, 2016 at 1:21 pm

    Fine Fleur <3 Det er nemlig en så fin opsætning. Lavede den selv tit for nogle år siden. Burde nok gå i gang igen for at bryde hesthalerutinen lidt :)

Skriv et svar