. - det bedste jeg ved ...
familie Fleur hjemme hos os kunst træmanden

.

#1
Endelig hyacinter i butikkerne.

#2
Ny plakat fra Playtype i stuen. Rammen har Pierre lavet.

#3
Brio trækkeand fra genbrug til bare 10 kr. Når man trækker den, kører vingerne rundt. Fleur er helt vild med den, og spæner rundt.

#4
Min mor har været på loftet, og fandt lidt forskelligt gammelt Lego frem.

#5
Mine allerkæreste bonderøve.

#6
Nogle af de Avvento stager vi fik i bryllupsgave. Er simpelthen træt af dem! Eller nej, jeg elsker dem, men hader at sætte lys i dem. Alle hullerne har forskellig størrelse, og ikke en eneste har perfekt størrelse til lyset. Det vil sige at jeg hver gang skal snitte lysene i forskellige størrelser. Og det er ikke bare lidt… Den store her på billedet, kræver at jeg skærer mere end 1/3 del af lyset. Argh!
Er der mon andre der har samme problem, eller er mine dårligt produceret?

You Might Also Like

22 Kommentarer

 • Reply
  Julie Søndergaard
  oktober 30, 2012 at 9:29 pm

  #5 Hold op hvor ser det fint ud :-) Det må være fars pige!
  #6 Ej hvor dårligt. Det har jeg slet ikke tænkt over med mine avvento stager. Men jeg har også kun haft lys i dem til sidste jul, ellers har de bare stået og pyntet lige siden. Men jeg syntes altså ikke jeg havde problemet dengang…

  xx

  • Reply
   Tine
   november 4, 2012 at 7:41 pm

   Tak Julie. De er nu søde mine bonderøve.

   Skønt at dine stager er OK. Det ville jeg også ønske mine var. ;) Men ja, ret dårligt (og træls).

 • Reply
  Christina
  oktober 30, 2012 at 10:10 pm

  Faktisk skal jeg også mase mine lys ned i… Jeg drejer så at sige stearinen af som ikke passer… Egentlig lidt frækt når man tænker på prisen!! Dejlige billeder ellers :)

  • Reply
   Tine
   november 4, 2012 at 7:43 pm

   Ja, det er det egentlig. Uanset om ting er håndlavet eller ej – hvis det er en lysestage, skal lysene altså også passe i. Ved mine kan jeg desværre ikke nøjes med at mase dem ned i. Jeg skal ha’ urtekniven frem, desværre.

   Og tak! :)

 • Reply
  lotte
  oktober 30, 2012 at 10:33 pm

  flotte billeder, skøn and og hvor er fleur altså bare en køn pige

  • Reply
   Tine
   november 4, 2012 at 7:43 pm

   Tak Lotte, det var søde ord. :)

 • Reply
  Eva
  oktober 31, 2012 at 4:27 am

  Dejlige, dejlige billeder.
  Jeg har kun én Avvento-stage, og den står stadig i kassen. Øv, hvis de ikke passer til lys!

  • Reply
   Tine
   november 4, 2012 at 7:44 pm

   Tak Eva. Ja, mega øv. Det er træls at bruge tid på sådan noget… Håber din passer. I hvert fald bare lidt, så du ikke skal have kniven frem hver gang. ;)

 • Reply
  Didde-Louise
  oktober 31, 2012 at 6:27 am

  Hvor er det nogle hyggelige billeder. Fed plakat og super fin ramme :-).
  Hvor er din radio mon fra? Og er det en dab ting ;-)?

  • Reply
   Tine
   november 4, 2012 at 7:46 pm

   Tak Didde-Louise. Radioen er fra Roberts, og findes i mange smukke farver. Vi havde i hvert fald lidt svært ved at beslutte os. ;) Og ja, det er en dab radio.

 • Reply
  dankebaar
  oktober 31, 2012 at 6:38 am

  Sikke nogle labre sager! :-) Kahlers ting er generelt sjusket produceret. Min fidusius stage var utæt, magneterne faldt af og lys passede ikke i. Vores Mano kopper var også utætte. Jeg har ikke meget ny Kahler længere. Til gengæld er jeg vild med det gamle Kahler. :-)

  • Reply
   Tine
   november 4, 2012 at 7:49 pm

   Tak Maria. Jeg har aldrig opfattet Kählers ting som værende sjusket produceret, men du har da virkelig været uheldig, må man sige. Øv!

 • Reply
  Stine -Auvills univers
  oktober 31, 2012 at 7:07 am

  Ja, det er da din helt egen bonderøv:-) Mht. Kähler, så synes jeg da I skal prøve at kontakte dem… Jeg har så ingen problemer med noget at mit Kähler og glæder mig til at købe endnu mere, når deres lagersalg starter imorgen:-) Forresten, så har jeg et Ora ur fra Kähler på højkant i en give away.

  • Reply
   Tine
   november 4, 2012 at 7:52 pm

   Årh Stine, hvor er du heldig at bo tæt ved Kählers lagersalg. ;) Vil overveje at kontakte Kähler omkring mine stager. Det er det første Kähler jeg har haft problemer med, men er nu alligevel træt af det, da de jo er en bryllupsgave, og man derfor også gerne skulle være helt tilfredse.

   Skal helt klart være med i din give away. Uret er simpelthen så smukt.

 • Reply
  Binemor
  oktober 31, 2012 at 8:07 am

  Skønne billeder som altid Tina og mums det der sushi I fik lavet ser lækkert ud!
  Min ene Avento “binder” også, men jeg gir lige lyset en omgang i en stor blyantspidser og så er den klar, men ja træls!

  • Reply
   Tine
   november 4, 2012 at 7:53 pm

   Tusind tak Libbie. Det var et sjovt og lærerigt sushikursus. :)

   Ejer desværre ikke en stor blyantspidser, men hvis det kan gøre det, må jeg hellere få købt en.

 • Reply
  Vild Med Villads
  november 2, 2012 at 2:58 pm

  mine driller også. men der er jo også forskel på lys. måske kan man være heldig at finde nogen som passer bedre end andre. træls er det i hvertfald.

  • Reply
   Tine
   november 4, 2012 at 7:54 pm

   Jeg har prøvet mange forskellige mærker indenfor de små lys, men ingen af dem har været bedre end andre – desværre. Og ja, det er meget træls.

 • Reply
  Marie
  november 4, 2012 at 8:45 pm

  Jeg har det samme problem med min ene avvento stage, de bedste lys til min er de håndlavede. Men de skal stadig drejes i.

  Sikke et hyggeligt arrangement vi var til i går på Arla, bagefter havde jeg det lidt mærkeligt med ik at få hilst på alle, det blev måske lidt opdelt. Jeg følger jo jer på blogs og insta og finder så meget fin inspiration :-) en anden god gang må det blive :-)

  • Reply
   Tine
   november 5, 2012 at 9:07 pm

   De håndlavede har jeg prøvet én udgave af – de var heller ikke gode. Må prøve nogle andre…

   Ja, meget fint arrangement på Arla i lørdags. Men desværre meget opdelt som du siger. Man fik ikke rigtig hilst på folk udenfor ens eget bord, hvilket var super ærgerligt. Men jeg kan nu heller ikke kende folk gennem de små profilbilleder, så er nok gået forbi mange (dig i blandt), uden at vide at jeg egentlig “kender” Jer.

   Ville ellers gerne have hilst på dig. Hvad havde du på af tøj? Bare så jeg måske kan sætte ansigt på dig. ;) Så en pige hvor jeg mente at hun var madblogger, og ikke en jeg “kender”. Men da jeg kørte hjem, overvejede jeg om det mon var dig. Mærkeligt, I know… ;) Så du mon mig?

  • Reply
   Marie
   november 6, 2012 at 12:29 pm

   Jeg var også i tvivl om hvem man netop ved hvem er, for nogle af madbloggerne følger jeg ikke, så der var jo lidt tvivl. Julia er kommet med i min strikkeklub, så hende har jeg mødt før, og så hilste jeg på Christina (badelma badutski), hun har været så sød at scanne og sende en strikkeopskrift til mig, og så vil jeg lige hilse på :-) Jeg tror måske jeg genkendte dig, men så blev det alligevel lidt grænseoverskridende at gå rundt og sige hej til alle, lidt genert bliver man vel :-) Jeg sad ved bord sammen med Mille (helt & aldeles) hvis du kender den blog, og Fie (Fies fjollerier) tættest på køkkenet. Mit røde hår plejer at være et af kendetegnene, og så havde jeg sort nederdel og råhvid skjorte med en sort krave på ;-) hihi. Men der var jo mange, så det er ikke til at huske.

 • Reply
  Polkapigen
  november 8, 2012 at 6:20 am

  Sikke nogle skønne fotos!:) I bor bare så fint, og elsker dine detaljebilleder:)

Skriv et svar