En lille billedserie med Fleur, Luc og Mor - det bedste jeg ved ...
Fleur Luc

En lille billedserie med Fleur, Luc og Mor

mor-fleur-luc-1mor-fleur-luc-4mor-fleur-luc-3mor-fleur-lucmor-fleur-luc-2

Det er for det meste mig der står bag kameraet herhjemme, og der findes derfor stort set ingen billeder af børnene og jeg sammen. Det vil jeg gerne have lavet om på, så derfor bad jeg Pierre skyde en lille serie af os inde på børnenes legeværelse.

Han havde et hyr med at fange os alle tre på samme tid, men kan rigtig godt lide resultatet, og synes de alle er blevet super fine på hver deres måde. Også dem med mine lukkede øjne, åben mund, tykke kinder osv. Man kan altid finde fejl ved sig selv på billeder, ikke? Jeg kan i hvert fald…

Jeg vil rigtig gerne være bedre til at acceptere mit udseende. Ikke fordi jeg går og har det dårligt med mig selv, men er ikke for god til at se mig selv på billeder. Forsøger at sige til mig selv at det er noget pjat, og jeg har derfor udfordret mig selv til at skulle tage flere såkaldte selfies, og acceptere at “mine kinder ser tykke ud” eller hvad jeg nu lige tænker den dag… Det er simpelthen for dumt at tænke sådan, og det skal altså være slut. I det store hele er jeg jo egentlig godt tilfreds med mit udseende – også efter at have født to børn.

Nå, tilbage til de fine familiebilleder. Jeg synes resultatet er så fint, og er super glad for jeg fik lokket Pierre. Han slap ikke for (lettere strenge) instrukser inden, men bevarede dog det gode humør alligevel. ;) Næste projekt må være at få en femte mand til at tage billeder af os alle fire. Det kunne være fint. ♡

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  oktober 25, 2015 at 9:51 pm

  Du har vist ikke noget at være ked af;) – men jeg kan godt følge din tankegang. Jeg synes det er vildt angstprovokerende at vise billeder af mig selv på insta eller bloggen – og hvis jeg endelig gør det, når jeg at fortryde igen mange gange.

 • Reply
  Camilla
  oktober 26, 2015 at 9:57 pm

  Smukke, skønne, fantastiske familie <3

Skriv et svar