.

F L E U R S  V Æ R E L S E  –  Der er sket lidt nyt på det lille pigeværelse. Bl.a. har Pierre lavet et lille tøjstativ i fyrtræ og kobber. Det er simpelthen blevet så fint. Især til alt det hvide…

Fleur elsker sit nye værelse og særligt sin lille holder til bøger. Hendes nye yndlingsbog er Palle alene i verden. Den historie har vi mange lange snakke om hver aften. Det er altså lidt kært, synes jeg.

Til de der har spurgt til plakaten, ved jeg desværre ikke hvor den købes. Jeg kan ej heller tyde signaturen, desværre… Den er nemlig super fin.

På væggen modsat sengen, står bl.a. en teak kommode og endnu en børnestol. Der mangler lige lidt billeder på væggen, førend jeg viser den side frem.

Som I kan se på billederne, bøvler jeg lidt med, at Blogger gør dem grumsede, uskarpe og grimme i farverne. Nogen der kender til problemet – som tilsyneladende kommer og går..? GRR! Måske jeg snart skulle skifte platform..?

21 thoughts on “.

 1. Det ser rigtig flot og stilfuldt ud :-) men hvad pokker gør i ved legetøjet? Og bamser? Jeg synes nemt albertes værelse kan blive lidt rodet at se på fordi hun skal have plads til alle hendes ting.

  1. Tak Marie!

   Kan godt forstå du undrer dig over hvor al legetøjet er, for jeg har da glemt at skrive, at Fleur er så heldig at have et legeværelse nedenunder. Eller det vil sige, det er godt på vej… Indtil nu har hendes legetøj været i stuen. :-O ;) Så hendes værelse er mere tænkt til at sove og hygge med bøger, men legetøj er selvfølgelig også velkommen deroppe – det bliver bare slæbt ned på plads igen. ;)

  1. Tak søde Maiken! Sprællemanden var jeg heldig at finde på et loppemarked sidste år. Synes den er så fin. Plakaten er så fin og detaljeret – synes den passer perfekt til F’s værelse.

 2. Rigtig flot værelse! Har I også fået indrettet legeværelset i stueetagen?
  Syntes også billedrene er grumset og jeg har selv haft lidt problemer med det. (det kan god være min computer evt. skærmopløsningen)

  1. Tak søde Anne! Desværre ikke endnu. Der mangler lige lidt maling her og der, men inden længe burde det også være på plads. Er spændt på hvordan jeg lige får det indrettet, men glæder mig til at komme i gang. :)

   Det er dødirriterende med bloggers problemer. Særligt når bloggen er bygget op omkring billederne…

 3. Hjertesuk hvor er det bare blevet SMUKT søde, søde Tine. Ihh altså en heldig lille pige.
  Og sikke en heldig stor pige med sådan en handyman. Ihh altså ;) Drømmer også stadig lidt om nøgleholderen med skyen, men fik da en akut trang der til et lille tøjstativ!!

  KH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *