. - det bedste jeg ved ...
baby jeg anbefaler netshopping ønsker

.

wishes

1. Fabelab tæppe // 2. Olivias Tryllesalve // 3. Cam Cam sengetøj // 4. Hevea sut // 5. Ergobaby svøb
6. Sophie la Girafe bidedyr // 7. Jellycat kanin // 8. The Organic Company stofble // 9. Ida Ising pusletaske

Når man er temmelig gravid og ikke kan sove om natten, kan man hurtigt surfe nettet tyndt og skrive lange (ønske)lister med både nødvendige og unødvendige køb. ;)
Jeg har noter i massevis, lange lister i min mailbox og et utal af screenshots liggende på telefonen, og stadig intet overblik over hvor meget jeg mangler at købe til lillebror.

Pierre mener jeg skal stoppe med at købe tøj, før end jeg har tjekket hvor meget jeg allerede har købt i samme størrelse. Tsk tsk, (fornuftige) mænd altså! ;)

Billedet herover viser et lille udvalg af nogle klare favoritter til lillebror. Noget er købt og streget fra listen, mens andet står på ønske- eller indkøbsliste.

Jeg er blevet anbefalet at svøbe lillebror, og har nu været inde og læse en masse om at svøbe. Dog vil jeg meget gerne høre Jeres erfaringer også, hvis der er nogle der har svøbt deres barn? Der findes mange forskellige svøb på markedet (fandt jeg ud af), men valget er faldet på Ergobabys model, som jeg synes virker super lækker.

Olivias Tryllesalve har jeg hørt så meget godt om, så den er vi altså nød til at prøve. Til Fleur brugte vi kogtvandsklude og Inotyol til hendes meget sarte numse. Det var simpelthen det eneste der virkede… Og så har vi aldrig brugt skumklude, men i stedet vatrondeller for at skåne mest muligt.

Pusletasken fra Ida Ising er simpelthen så pæn, og lavet i de lækreste materialer. Hvis det ikke var fordi jeg har en lækker model fra Storksak, ville jeg klart kigge nærmere på denne. Hverken min fra Storksak eller denne er blandt de billigste – de er faktisk nok blandt de dyreste, men jeg vil til en hver tid anbefale, at bruge de ekstra penge på en ordenlig pusletaske. Du bruger den konstant i omkring tre år, og så nytter det altså ikke noget at gå på kompromis. Hvilken pusletaske har I mon derhjemme?

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply
  Marina / cand.mor
  juli 3, 2014 at 7:01 am

  Jeg er totalt fortaler for at svøbe babyerne. De første mange uger med D var desværre ikke særlig sjove. Han græd meget, havde ondt i maven, vågnede hele tiden fordi han kartede rundt. Af en eller anden årsag var Sømanden på iPad’en for at google et eller andet, og der faldt han tilfældigvis over det at svøbe børn. Vi prøvede det – og sikke en forskel! Det gjorde vores hverdag så meget lettere! Vi svøbte dog bare i en flonelstæppe, men en anden gang vil jeg nok købe et regulært svøb à la det her (http://www.candmor.dk/2014/02/25/hvis-jeg-var-gravid-mine-baby-must-haves/), hvor barnet kan bevæge hele underkroppen.

  • Reply
   Tine
   juli 6, 2014 at 7:38 pm

   Hvor var det godt, at Sømanden faldt over det at svøbe børn. Det lyder til at have været Jeres redning.

   Jeg kan godt lide at barnet kan bevæge underkroppen (som ved dette fra Ergobaby), og at det er nemt ved bleskift. (jeg husker TYDELIGT hvor mange lortebleer man kunne skifte den første tid om natten :-O) ;)

   Det bliver spændende hvad lillebror synes om at blive svøbt. I hvert fald synes jeg det lyder meget tiltalende med den tryghed et svøb skulle give.

 • Reply
  Abc123stop
  juli 3, 2014 at 8:25 am

  Så mye fint. Sjekk også ut disse nydelige babyteppene i Liberty http://stureandfolke.tictail.com

  • Reply
   Tine
   juli 6, 2014 at 7:38 pm

   Åhh ja, dem har jeg godt set før. De er SÅ fine!

 • Reply
  Østfronten
  juli 3, 2014 at 9:24 am

  Hmm. Jeg synes altså ikke Ida Ising tasken er praktisk. Jo, jo, den er da pæn. Men. Den er helt åben foroven, så det kan regne ned. Regn-tasken er bøvlet at få en fyldt taske ind og ud af… og du skal åbne hele tasken hver gang du skal have fat i en eller anden lille ting. Jeg holder meget mere på praktik og lækkerhed kombineret, som Storksak bl.a. er!

  • Reply
   Tine
   juli 6, 2014 at 7:42 pm

   Mange tak for dit input. Jeg har ikke set Ida Ising pusletasken live, så har lidt svært ved at fornemme hvor vidt den er praktisk. Altså den lyder jo meget praktisk, men når jeg læser dine kommentarer omkring den, sætter det klart nogle tanker i gang.

   Jeg elsker min Storksak, og er vild med både funktion, kvalitet og udseende. Men skulle jeg kigge efter en anden (altså Ida Ising som jeg virkelig synes er pæn), ville jeg klart lige se den live, inden jeg kastede så mange penge efter den.

 • Reply
  Pernille
  juli 3, 2014 at 10:16 am

  Jeg har også en Storksak – den quiltede sorte, og jeg elsker den! Brugt som pusletaske til to unger, og bruges nu som taske til mig selv :)

  Jeg har svøbt begge børn. Første gang foldede vi vores eget ud af et lækkert blødt kogt uldtæppe. Denne gang havde jeg købt et decideret svøb, ala det fra ErgoBaby. Denne gang viklede jeg min datter meget mere (et par timer dagligt fra hun var 2 dage gammel), og det er min oplevelse, at hun ikke havde brug for at blive svøbt på samme måde. Vi brugte det, men mest fordi vi havde det, hun var ikke urolig som hendes storebror var, og hendes mororefleks var heller ikke så udtalt at hun vækkede sig selv.

  Fine ting, du har i kikkerten ellers :)

  • Reply
   Tine
   juli 6, 2014 at 7:47 pm

   Dejligt at høre du også er glad for din Storksak. Jeg synes den er alle pengene værd! Hvor vidt jeg vil bruge den til mig selv efter to børn, ved jeg dog ikke. Synes den er super lækker og meget pæn, men tænker om man ikke bare trænger til noget andet..?

   Tak for dit input omkring det at svøbe. Tænker også, at det nok ikke er alle børn der har brug for at blive svøbt, men specielt for tryghedens skyld, vil jeg klart prøve det med lillebror.

   Jeg havde en strækvikle til Fleur, som vi brugte rigtig meget. Den var virkelig guld værd! Det er noget af det bedste udstyr vi havde, og lillebror skal også klart vikles.

 • Reply
  Signe // Copenhagen Kiddo
  juli 3, 2014 at 4:41 pm

  Vi svøbte også, og gjorde det enten i flonellagen eller babydynen. Men det ser da smart ud med et rigtigt svøb. Som pusletaske havde jeg en gyselig model fra Gaia & co. Men den var ikke rummelig nok, som jeg husker, for jeg endte med at bruge sådan noget firkantede poser fra Søstrene Grenes, som var lige til at tørre af med en klud, og så kunne de skiftes ofte… Men det lyder nu lækkert med en god pusletaske. Vi havde bare ikke økonomien til det dengang vi fik de to ;)

  • Reply
   Tine
   juli 6, 2014 at 7:54 pm

   Jeg synes det virker ret smart med sådan et rigtigt svøb. Både så baby kan bevæge underkroppen, men også at man nemt kan skifte en af de utallige lortebleer klokken tre om natten. ;)

   Åhh, husker tydelig da de gyselige modeller fra Gaia & Co var overalt. Kan stadig næsten krumme tæer når jeg ser en i gadebilledet. :-O Men de har da heldigvis oppet sig en smule, ser det ud til. ;)

   Det er virkelig også mange penge at kaste efter en pusletaske, og det havde jeg nok heller ikke lige troet at jeg ville gøre, men det var SÅ god en beslutning.
   Jeg hører om flere og flere som bare bruger diverse net i stedet for pusletaske, men det kan jeg bare ikke selv. Synes det er rart at det er opdelt og med bare en smule orden. ;)

 • Reply
  Anne
  juli 7, 2014 at 8:50 am

  Vi svøbte Anton. Han vækkede sig selv, især i begyndelsen af søvnen med bevægelser. Altså det var mest om natten han var svøbt. Faktisk brugte jeg bare nogle af hans lagner. De var jo i bomuld og ikke for tykke (så han ikke ville få det for varmt). Samtidig lå benene egentlig ret frit. Det virkede for os :)

  • Reply
   Tine
   juli 20, 2014 at 7:19 pm

   Tak for dit input, Anne. Tror vist det er første gang jeg hører om nogle der har brugt lagner, men det giver da SÅ meget mening. Altså i forhold til tæpper i varmen.

   Jeg er vildt spændt på at svøbe lillebror. Tænker også at det primært er om natten han skal svøbes, men nu må vi se. Svøbene fra Ergobaby virker rigtig lækre, så håber på succes (altså en sove-baby og ikke som Fleur, der mente en halv time ad gangen var nok ;).

Skriv et svar