Plakater til børneværelset + en rabatkode til jer - det bedste jeg ved ...
børneværelse hjemme hos os jeg anbefaler netshopping Nyeste indlæg

Plakater til børneværelset + en rabatkode til jer

Indholder reklame.

Vores legeværelse som er blevet opgraderet for nyligt, har fået fine nye plakater på væggen. Plakaterne hænger i egetræsrammer og jeg er fuldstændig vild med det udtryk træet får op af vores grønne væg. Væggen ændrer udtryk flere gange i løbet af dagen, da farven er dyb – nærmest sort-grøn og ser meget forskellig ud afhængig af lyset.

Både rammer og plakater er fra Desenio, hvor I de næste to dage kan få 25% rabat på stort set hele shoppen. (se rabatkode og vilkår nederst i indlægget)
Børnene synes rigtig godt om plakaten med hvalerne, og vi er i fuld sving med at lære hvalernes navne. Er det bare mig, eller kunne der ikke godt følge en lille beskrivelse med til os som ikke er hval-eksperter? ;)

desenio-rabatkode-2desenio-rabatkode-3

Jeg er vild med stregen og de flotte farver i plakaterne. I og med at legeværelset ligger i forlængelse af stuen og endevæggen er den grønne væg, må der gerne være lidt pænt at kigge på for os voksne også. Ikke at deciderede børneplakater ikke kan være pæne, men disse står bare flot til væggen og er lidt for os alle.

desenio-rabatkode

I pakken fra Desenio var også et fint billede i ramme til stuen – nemlig billedet “The Doors” som er helt fantastisk i farverne. Dybden i billedet er skøn og man drømmer sig hurtigt væk. Der er virkelig mange fine plakater hos Desenio, og det kan være svært at vælge. Hvis I klikker på INSPIRATION øverst i fanen, er der virkelig meget inspiration (sjovt nok) at hente.

De næste to dage (26-28. september) kan I få 25% rabat på Desenio ved brug af rabatkoden TINE. Koden gælder til stort set hele shoppen med undtagelse af plakater mærket “handpicked”, rammer og posterhangers.

Happy shopping! 

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  DIY seng med opbevaring – byg din egen seng - det bedste jeg ved ...
  september 27, 2017 at 10:19 am

  […] fine plakater har jeg skrevet mere om i indlægget lige her. Til og med torsdag kan du ovenikøbet spare 25% på dem. Find link og rabatkode i linket op […]

 • Reply
  Volker Becker
  oktober 1, 2017 at 9:52 am

  Hej Tine,

  der er et menget flog seng. Kunne du forklare, hvordan man kombiner sengehesten eller rammen med Ikea underskaberne. Man kann slet ikke se noget mellemrum- afslutter senget på begge sider med vægget? Mange tak

Skriv et svar