.

#1
Noget af weekendens vasketøj – hjemmehæklede karklude. Har efterhånden hæklet en del karklude, både til gaver og eget brug. De er nemlig rigtig gode at tørre med, og meget finere end de købte.

#2
Bagehjørnet i køkkenet, altså mit hjørne.

#3
Pierres kaffehjørne.

#4
Fleur er ved at få to kindtænder, av!

#5
For længe siden købte jeg disse gamle og helt nye børneskovle. De var glemt, men nu er de fundet og taget i brug. Så kan den af plastik vist godt “pakkes væk”.

#6-7
Fleur og far i haven. Hun smagte kun på jorden fire gange.

#8
I går var vi på Mariegaarden. Det er vores venner som bor der… Det er så fint og virkelig stort. Og så føler man sig bare så godt tilpas der.

14 thoughts on “.

 1. Vi har nogle strikkede karklude som jeg er ret glade for. Men der er ikke nok, så måske skulle jeg lave nogle af al min bomuldsgarn. Og så samtidig få ryddet lidt op i bunkerne ;) Eller lave flere blæksprutter hæhæ… Laver du dem med fastmasker i bagerste lænke eller hvordan??
  Og resten af billederne er jo også bare ren lækkerhed, smukke lille Fleur :) Og tænk at bo på sådan en smuk gård med plads! Wow!

  Kh

  1. God idé Anne. Det er altid fedt at få brugt rester. :-)

   Jep, fastmasker i bagerste maskeled. Bruger helst 8/8 bomuld på nål 4, da de bliver lidt lækrere i det tykke garn. Men de øverste i billedet er lavet i 4/8.

   Gården er bare så smuk. Det emmer af hygge der, og ja, det er virkelig stort, så de har god plads at boltre sig på.

   KH Tine

 2. Tak for smukke billeder, det ser virkelig godt ud, især stakken med karklude i alle regnbuens farver – jeg burde også komme i gang, har jo så meget bomuldsgarn liggende… Men har næsten glemt hvordan man strikker, fordi jeg er blevet så glad for at sy og hækle. ;-)

  Ha en dejlig solskinssøndag,

  Kh Maria

  1. Mange tak Kristina, og velkommen til. :-)

   M’et er ikke i kork, men finér der er tegnet på. Kan faktisk ikke huske hvor det er fra, da det er flere år gammelt. Desværre…

   KH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *