.

køkken-juli2014 køkken-juli2014-1 køkken-juli2014-2

Flere af mine følgere på Instagram har ønsket nye køkkenbilleder, så forleden tog jeg lige nogle stykker.

Den største forandring siden sidst jeg viste frem (*) er klart de hvidmalede gulve og skabene til højre som rummer al vores service. Vi har indtil for ganske nylig haft et vitrineskab i stuen, men har længe ønsket en anden løsning – det skulle bare lige være den rette, før vi tog skridtet videre.

I IKEA faldt vi over Ivar skabene, som er helt perfekte i størrelsen. De er lavet i massiv fyr til en meget fornuftig pris.
Vi prøvede først at hænge dem op rå, men tog hurtigt en beslutning om, at de skulle males. Det var simpelthen for råt og gulligt at se på.
Valget faldt på en lys grå, som har vist sig at være helt perfekt til resten af rummet. Indeni er bagpladen malet hvid, og hylderne står rå.

Skabene kan klart anbefales. Både i form, kvalitet og funktion. Jeg tænker, at de kunne være super fine på børneværelser også, så man kan gemme bare lidt af alt rodet væk.

(*) Det var ret sjovt at se tilbage i det gamle indlæg… Stuen er en helt anden nu og ikke meget er som dengang. Jeg har vist lidt frem løbende – bl.a. kan vores nye sofa ses her, men jeg må vist hellere få taget lidt nye billeder snarest.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

14 thoughts on “.

 1. Suk…. Wauv med Wauv på Tine!
  Det er så gennemført. Glæder mig til at se det live en dag :-)
  Kh Camilla

   1. Det vil vi bare så gerne.
    Har gået og tænkt på hvornår han mon dukker op :-)
    Vi glæder os til at høre fra jer, når det er.
    Hils.

 2. Så smukt I bo.. flot stil.

  Kan du huske hvilken type maling I brugte til gulvene.. er de slidstærke nok ??

  VH
  Gitte

  1. Tusind tak, Gitte. Vi har brugt almindelig gulvmaling og synes de holder rigtig fint. Hvis du er bekymret for holdbarheden, er epoxy nok bedst. Bare så pokkers giftigt… :-/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *