. - det bedste jeg ved ...
børneværelse Fleur jeg anbefaler møbler

.

collectfurniture_frame_chair_4 collectfurniture_frame_chair_1 collectfurniture_frame_chair_2 collectfurniture_frame_chair collectfurniture_frame_chair_3 uge10

Vi har den seneste tid testet dansk-designede Frame Chair fra Collect Furniture. Stolen er Svanemærket (som det første børnemøbel i Danmark!) og lavet i den bedste kvalitet. For mig er det ikke bare en stol, men ligeså meget et virkelig flot stykke håndværk i lækkert design.

Frame Chair er lavet i massiv eg, og sædet og ryggen er i slidstærkt kanvas, som nemt kan tages af og vaskes. (se billeder af dette her)

Stolen fåes i tre varianter – natur olieret eg, hvid olieret eg og røget eg. Som noget nyt kan man – inden så længe, vælge mellem otte forskellige farver kanvas til sæde og ryg (mere om dette snarest her på bloggen).
Stolen som Fleur har fået, er den klassiske i natur olieret eg med hvid kanvas.

Vi er alle meget begejstrede for stolen herhjemme, som bliver flyttet lidt rundt efter behov. Den er virkelig pæn at se på, og meget tidsløst designet. Fleur er vild med at sidde i den og hoppe fra den – Pierre og jeg er vilde med at se på den. ;)

Jeg kan kun give Frame Chair mine varmeste anbefalinger. Kvaliteten er helt i top og der er ikke gået på kompromis med hverken design eller valg af materialer. Prisen er i den høje ende for et børnemøbel, men det er bestemt en god investering.

Bordet som passer til Frame Chair, står højt på både min og Fleurs ønskeliste. Til Fleur skulle det bruges som – ja, bord. Jeg selv ville bruge det som sofabord/sidebord/natbord. Det ville nok også blive flyttet lidt rundt efter behov. ;)

Til slut vil jeg vil anbefale Jer at holde øje med bloggen… Inden længe kommer der nemlig en give away om 1 stk. Frame Chair i natur olieret eg og valgfri kanvas her på bloggen.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Maiken
  marts 25, 2014 at 8:19 pm

  Det er altså også nogle utrolig lækre møbler, som jeg ikke har stiftet bekendtskab med før. Klassiske og smukke. Jeg kan godt forstå, at bordet også står højt på ønskelisten.

  Og så morer jeg mig liiidt over, om I virkelig har brug for en barnestol mere? (siger hende der er noget misundelig på jeres enormt fine samling) ;)

  • Reply
   Tine
   marts 26, 2014 at 9:19 pm

   Ja, Collect Furniture er meget klassisk og smukt. Og bordet ville altså være ret lækkert i vores indretning.

   Haha, tjaeh vel egentlig ikke… Men vi (nok mest Fleur) bruger altså dem alle. ;) Nogle gange synes jeg også vi har mange, men kan nok aldrig skille mig af med nogle af dem. Slet ikke de to Pierre har lavet og Frame Chair. Og heller ikke de andre… ;)

 • Reply
  Vind BiRP fra Collect Furniture - det bedste jeg ved ...
  december 12, 2015 at 6:40 am

  […] I bedst kan lide. Selv har jeg flere favoritter… Den smukke Frame Chair som vi selv har (se den lige her) er klart en favorit, og bordet der passer til, og Stool + Stoolesk, og Kant bordet og og og… […]

Skriv et svar