Vind BiRP fra Collect Furniture

birp-magnet-whiteboard birp-magnet-stablet birp-magnet-natural-and-smoked-1

Konkurrencen er slut!
Vinderne blev Maiken og Nanna Julie. Stort tillykke til jer – jeg sender en mail. :)

Lettere forsinket åbner jeg den 11. låge i julekalenderen som jeg kører med Anne. I dag er der fint design i træ bag lågen, og der er hele to heldige vindere.

Collect Furniture står bag de fine BiRP magneter, som er designet i massiv eg fra 100% certificeret bæredygtigt europæisk skovbrug. De fåes i natur olieret eller mørk røget eg med guldfarvet magnet øje.

BiRP magneterne er oplagte til ophæng af f.eks. børnenes tegninger på køleskabet eller opslagstavlen. De er super kraftige i magneten, og kan både holde et billede/karton fast, samtidig med at der hænger nøgler, saks eller andet på forsiden. Så smart, synes jeg. De pæne magneter plejer jo aldrig at kunne holde til noget, men det kan disse altså.

Collect Furniture vil gerne udlodde 2 BiRP magneter (1 i natur olieret eg + 1 i mørk røget eg) til 2 heldige læsere.

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at skrive en kommentar herunder. Kig meget gerne forbi Collect Furnitures shop inden, og fortæl mig hvilket produkt I bedst kan lide. Selv har jeg flere favoritter… Den smukke Frame Chair som vi selv har (se den lige her) er klart en favorit, og bordet der passer til, og Stool + Stoolesk, og Kant bordet og og og… ;)

Jeg trækker en vinder på tirsdag d. 15. efter kl. 22.

Som altid må du meget gerne følge med på Facebook, Instagram eller Bloglovin også – dette er dog ikke et krav for deltagelse. ;)

OBS! Husk at deltage i konkurrencen hos Anne hvor du kan vinde nattøj fra Cam Cam.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

39 thoughts on “Vind BiRP fra Collect Furniture

 1. Hvor er de fine, endelig en magnetholder, der kan klare mere end blot papir. De vil gøre stor glæde herhjemme.
  De laver mange fine ting, men frame chair, er blandt mine favoritter. Glædelig jul.

 2. Jeg er helt forelsket i Kant bordene i smoked – de er så smukke!!
  Men det er det hele jo – især de søde magneter!

 3. Åhr.. de er søde. Elsker navnet.
  Jeg synes at der er mange flotte ting derinde. Jeg er lidt vild med skamler – så Stool måtte godt bo hos os.
  Rigtig dejlig december til alle..
  Miatilda A

 4. Min favorit er da denne! Hvor er det fedt den findes. Jeg har ledt og ledt efter en løsning:
  Nøglen til toilettet kan ikke sidde i døren hele tiden, da der så er små poder som låser sig inde (og der er ikke andre nøgler til den dør), men voksne vil af og til gerne have lidt ro på toilettet og mulighed for at låse døren. Nøglen skal altså hænge højere oppe end børnene kan nå den. Og den her magnetdims er PERFEKT til formålet!
  Jeg krydser fingre og håber håber håber på jeg er heldig! :-)

 5. Amen hvor er de flotte og har faktisk aldrig set dem før!!! Håber jeg er heldig, for de vil blive flittigt brugt og samtidig være flotte at se på:)

 6. Hvor lækkert. Jeg er så træt af at papirerne flagrer væk, hver gang jeg passerer køleskabet. Jeg kunne godt finde på at købe flere, for de er både flotte og funktionelle

 7. De er jo ualmindeligt fine :) Jeg vil så gerne være med. Og en af mine favoritter er uden tvivl den alsidige og super smukke Frame Chair.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *