Forandring fryder - det bedste jeg ved ...
hjemme hos os Luc

Forandring fryder

detbedstejegved-koekken luc-koekken  buket

Der er sket lidt ændringer i vores køkken den seneste tid… Ikke de vilde, men alligevel små ting som ændrer udtrykket markant. Den største forskel er i mine øjne vores nye lampe over spisebordet. Jeg har længe været træt(!) af de gamle lamper, men Pierre var ikke helt med på ideen om en anden. Lige indtil vi faldt over PH 5 pendlen i hvid/rosa. Den er så smuk, og jeg elsker det lys den giver.

I køkkenet er der også kommet pander, gryder og diverse grej op på væggen. Det har egentlig længe været Pierres ønske, men jeg har nok været lidt tilbageholden. Mest fordi jeg synes det “roder”, men samtidig skaber det også lidt liv til rummet. Ideen stammer fra Pierres barndom, og jeg tror, at han mindes hans farmors fantastiske mad i Frankrig, når han kigger på vores hængende potter og pander. ♡

Overordnet set er jeg rigtig glad for køkkenet/rummet generelt, men jeg orker snart ikke at se på vores spisebord mere. Den tid er simpelthen ovre for mig, og faktisk har Pierre det på samme måde… Jeg er ved at overtale ham til, at vi sparer sammen til det smukke PLAYdinner fra Bruunmunch – som i øvrigt også holder til i Esbjerg. Det må da være et tegn, ikke? ;)

Den smukke buket kom en veninde med i går – jeg føler mig heldig over at have hende i mit liv. ♡

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal
  oktober 6, 2015 at 10:48 am

  Nøøøj et flot køkken I har. Nu er vi lige flyttet i lejelejlighed efter at have ejet, hvor jeg jo kunne gøre, hvad der passede mig (og pengepungen), og køkkenet i den tidligere lejlighed savner jeg, fordi det var lyst, nyt og lækkert.
  Jeres spisebord ville jeg gerne købe (hvis jeg havde råd). :-)

  Jeg overvejer at gøre noget ved køkkenet her, for det må jeg godt, og ønsket er naturligvis på noget lyst og indbydende og meget gerne en træ- eller stenbordplade. Desuden også meget gerne bæredygtigt, da lejligheden er en del af en grøn boligafdeling med nyttehaver, hønsehold og regnvand i cisternen.

 • Reply
  Joan
  oktober 8, 2015 at 7:29 am

  Hvor er det fint jeres køkken, gad det var mig, har virkelig et MEGET lillekøkken..

Skriv et svar