Test af Mikk-Line uldfleece og hagesmække - det bedste jeg ved ...
baby børnetøj Luc strik test

Test af Mikk-Line uldfleece og hagesmække

melton-uldfleecedragtmelton-uld-fleecedragtmelton-fleecedragtmelton-0415 melton-04151

Fræk lille bandit, ikke?

Vi har de sidste par måneder testet en fleecedragt og spise- og savlesmække fra Mikk-Line. Fleecedragten er lavet i det blødeste merinould, og er rigtig skøn for baby at have på. Den har ombuk ved hænder og fødder, og er derfor super god i barnevognen eller bilen. Vi har brugt dragten stort set hver dag i knap to måneder, og vasket den op til flere gange på uldprogram. Normalt fnulrer uld ved brug, men synes faktisk at denne holder sig overraskende pænt. Luc er dejlig varm i dragten, og jeg kan kun anbefale den. Kvaliteten er virkelig lækker.
Dragten (og fine fleecejakker mm. i flere farver) er i øvrigt på tilbud lige her.

Både spise- og savlesmække er også blevet brugt flittigt den sidste tid. Luc savler en hel del, så han får ofte lige en smæk om halsen. Smækkene har et savletæt indlæg, så tøjet forbliver tørt under smækken. Det fungerer super godt – også efter 10+ vaske. Jeg faldt også over et super tilbud på savlesmækkene – se mere her. :)

Spisesmækkene er lavet i vandtæt PU materiale, og kan let tørres over med en klud efter brug. De kan selvfølgelig også vaskes i vaskemaskinen. Faktisk kom jeg til at give en af smækkene 60 grader en dag, men den så (heldigvis) stadig ud som ny, da jeg tog den ud af maskinen. Phew! ;) Spisesmækkene er ekstra lange så de kan nå ind under tallerkenen, og bindes med bindebånd i nakken.

Jeg synes det er super rart, at smækkene kan tørres af med en våd klud. Det betyder jo at de ikke absolut skal vaskes efter hvert måltid. Samtidig er det også lidt et minus for mig. I hvert fald lige nu… Luc er jo først ved at lære at spise og drikke, så der ryger stadig en del ud/ved siden af. Der mangler jeg, at den lige suger lidt vand også, hvis I forstår. Det hele løber jo bare videre ned på gulvet… Derfor har jeg nogle gange en tynd bomuldssmæk udover, som lige kan suge lidt af vandet. Men så fungerer det til gengæld også vildt godt.

★★★ Har du set konkurrencen om et gavekort på 500 kr til Vi Små her på bloggen? Du kan stadig nå at deltage lige her. ★★★

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  april 10, 2015 at 8:25 am

  Jeg er simpelthen forelsket i lille Luc

  • Reply
   Tine
   april 23, 2015 at 8:24 pm

   Du er så sød! ♡♡♡

Skriv et svar