Udsalgstip // spar op til 60% på legetøj og interiør - det bedste jeg ved ...
børnetøj jeg anbefaler legetøj

Udsalgstip // spar op til 60% på legetøj og interiør

udsalg-legetoej-60p

En af mine yndlings webshops har startet udsalg, og der er virkelig mange fine sager til super gode priser. Du kan f.eks. spare 60% på lækkert økologisk sengetøj og 50% på Fleur og Lucs yndlings badelegetøj.

Det er hos Børnenes Kartel du finder de gode tilbud. Der er oprettet en kategori med udsalgsvarer, og der ligger pt. 414 fine produkter i kategorien.
Jeg har samlet nogle af mine favoritter som er en blanding af anbefalinger, egne ønsker og barselsgave ideer.

udsalg-legetoej-

Både dukke og dukkelift kan jeg slet ikke stå for. Synes det er mega kært, og hvis det ikke var fordi vi allerede har lignende, kunne jeg godt finde på at klikke det hjem. Nattøjet har vi i en anden udgave og det er i super lækkert i det blødeste øko bomuld. Det er lidt småt i størrelsen, og jeg vil derfor anbefale at tage sættet et nummer større. Sengetøj og badehåndklæde er sat ned med 60% og må siges at være lidt af et kup. Enkelt og pænt i god kvalitet. Begge dele fåes også i en rosa og en grå udgave.

De to børneknive har vi stor glæde af herhjemme. Fleur fik sin første børnekniv da hun var halvandet, og siden er samlingen udvidet med disse knive. Børnene har et godt greb om kniven og kan rent faktisk hjælpe til og hygge sig i køkkenet med knivene.

Det kan godt ske det ikke syner af så meget, men sættet med kogeplade, gryder og grej til badet er et kæmpe hit herhjemme. Hvis I vidste hvor mange portioner boller i karry og suppe jeg har fået serveret på badeværelset…

Puslespil i god kvalitet kan man ikke få for mange af, og derfor måtte disse to med i collagen også. Det runde med 100 brikker her og det firkantede med 24 brikker her.

Happy shopping! :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på FacebookBloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar