Hvad vil du være når du bliver stor? - det bedste jeg ved ...
bøger jeg anbefaler

Hvad vil du være når du bliver stor?

Hvad vil du være når du bliver stor

Indeholder reklame

Den norske bestseller “Hvad vil du bli når du blir stor” er udkommet på dansk og hedder i Danmark “Hvad vil du være når du bliver stor”.
Bogen er en fantastisk spørgebog med 365 spørgsmål til barnet. Det samme spørgsmål stilles tre år i træk, og man får således det fineste minde, som helt sikkert både vil være sjovt og tankevækkende at kigge tilbage på.

Spørgsmålene i “Hvad vil du være når du bliver stor” har stor variation, og er en oplagt mulighed for samtale med barnet – særligt om tanker og følelser. Der er spørgsmål som “hvornår er mor og far strenge”, “hvorfor har vi blod i kroppen”, “hvad er krig”, “i morgen glæder jeg mig mest til” og “hvad er det bedste ved at være voksen”.

Hvad vil du være når du bliver stor

Fleur har fødselsdag d. 19. april, så jeg kan forestille mig, at hun der vil sige yndlingsgaven de næste tre år. ;) Men lad os se – det kan være jeg tager fejl…

Hvad vil du være når du bliver storHvad vil du være når du bliver stor Hvad vil du være når du bliver storHvad vil du være når du bliver stor

“Hvad vil du være når du bliver stor” er virkelig fin, og jeg kan næsten ikke vente med at tage bogen i brug sammen med Fleur. Det er en oplagt julegave til børn fra 4 år (måske 3 år hvis barnet er fremme i skoene), og selvom børnene måske ikke synes gaven er lige så sej som de andre gaver under træet, så er den helt sikkert meget mere værd senere hen.

Bogen kunne sagtens gå hen og blive en bestseller i Danmark også. Tænk, at give så fin en bog i dåbsgave f.eks. Så kan forældrene selv bestemme hvornår den skal tages i brug, og det er om noget andet en gave der varer ved og indeholder mange minder.

Løb og køb – den fåes i tre farver lige her.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

1 kommentar

Skriv et svar