. - det bedste jeg ved ...
andre bloggere bla bla bla jeg anbefaler kager mad

.

minimuffins_dagpleje smoothies uge13

I fredags havde Fleur sidste dag i dagplejen, og vi skulle derfor have lidt med til afslutning. Fleur elsker smoothies (og kage!), så jeg lavede smoothies med banan, hindbær og yoghurt naturel og minimuffins med banan og kakaopulver. Hun fik selvfølgelig lov til selv at pynte dem, og valget faldt på lyserød glasur med hjerter. Surprise! Man er vel pige… ;)

For at det hele ikke gik op i muffins, bagte jeg også Christina’s thebirkes (de kan bestemt anbefales). Hun er helt vild med dem, så jeg var sikker på, at det også var noget for hendes små venner.

Og det var det bestemt… 1, 2, 3 og så var maverne fyldt med smoothies, minimuffins og thebirkes med smør.

Vi havde købt en Anne Black vase med ranunkler til dagplejeren, og Fleur sagde “tak for du har passet mig” da hun gav den. Så smeltede jeg lige lidt…
Vi havde derhjemme talt om afslutning osv., men ikke som sådan sagt det hun sagde. Hun må have forstået det sådan mellem linierne, og det er altså kært, synes jeg.

I dag tager Fleur næste store skridt i hendes snart tre år lange liv… Hun starter nemlig i børnehave i dag. Det er altså lidt vildt! Men det bliver super godt for hende med lidt nye udfordringer og større børn at se op til. Det bliver noget andet med børnehavelivet, men jeg er sikker på det bliver godt for os alle. Nu skal vi bare lige i gang…

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply
  Karen Elisabeth
  april 1, 2014 at 7:04 am

  Sikke en luksuriøs anretning – ser vildt lækkert ud

  • Reply
   Tine
   maj 4, 2014 at 8:28 pm

   Fleur synes det var mega fedt, at have lækre sager med til de andre børn. Hun var virkelig stolt da hun delte ud – det var fantastisk at se. :)

 • Reply
  A+K/VenterPaaVin
  april 1, 2014 at 9:05 am

  Lækre sager, sikke stor hun er blevet, sådan at have sidste dagpleje dag!

  – Anne

  • Reply
   Tine
   maj 4, 2014 at 8:29 pm

   Ja, hun er pludselig så stor. Det er slet ikke til at forstå… :)

Skriv et svar