Bondegårdsferie på fyn - det bedste jeg ved ...
ferie jeg anbefaler på tur

Bondegårdsferie på fyn

image

Vi er netop kommet hjem efter den dejligste bondegårdsferie på fyn. Vi har været på bondegårdsferie siden søndag og har simpelthen haft det så skønt. Det er første gang vi begiver os ud i den ferieform, men bestemt ikke sidste. Der er mange skønne udlandsdestinationer vi gerne vil opleve, men hjemme i dejlige Danmark kan jeg virkelig anbefale bondegårdsferie.

Det er kun børnene og jeg der har været på tur med deres Bedste, imens Pierre har knoklet i huset, og sørger for at vi får en ny fin facade.

Vi boede på et familieværelse Lille Grynborg, som er et helt fantastisk sted. De har de fineste grønne områder, søde værter og masser af sjov for børnene. Vi så nærmest ikke Fleur, når vi var på bondegården. Hun spurtede ud straks efter morgenmaden, og fandt hurtigt andre børn at lege med. Det var meget fantastisk at opleve. Fleur har altid været en lidt forsigtig og genert pige, men alligevel tog hun med fodringsrunde den første dag, hvor børnene sad i en trailer bagpå bondemandens ATV. Ti minutter senere stod hun med en høne i favnen. Simpelthen så sejt!

image

I skoven på lille Grynborg er der en fin legeplads for børnene med både svævebane, trampolin, legehus og gynger. For enden af skoven går et par grise rundt og hygger sig og til højre for skoven holder en lille pony og et æsel til.

fleur-lille-grynborgimageIMG_7172

Modige Luc som giver en tam Allike (eller en krage?!) lidt blade og jord. Den blev ved med at følge efter os og Luc endte med at blive gode venner med den.
Lidt skræmmende og meget kært.

imageimage

Smagen af dansk sommer – jordbær og vanilleis.

luc-jernbanemuseet

Det blev også til en tur på Jernbanemuseet, som var en kæmpe oplevelse for begge børn. Særligt Luc er meget optaget af tog, så for ham var det helt vildt stort. Udtrykket på billedet herover er fordi han ikke vil med videre. Det var første togvogn vi var oppe i, og han synes det var mega fedt og ville bare gerne blive siddende.

Videre kom vi dog, da jeg lokkede med at der var mange flere tog. ;)

jernbanemuseet3

Vi sluttede af med at lege på Odense Børnebanegård, som ligger på førstesalen. Det er virkelig godt lavet og børnene havde en fest der. Det kan bestemt anbefales og vi skal helt sikkert derover igen.

jernbanemuseetjernbanemuseet2jernbanemuseet1

Det blev også til en tur i fine Odense Zoo. Rigtig god tur hvor man kommer meget tæt på dyrene. Fleur spurgte dog flere gange til klokken, fordi hun gerne ville nå hjem og fodre dyrene på bondegården. ;)

odense-zooimageimage

Kaffe må der til…

Jeg håber, I er blevet inspireret til en bondegårdsferie. Vi har i hvert fald haft den bedste oplevelse, som vi vil snakke meget og længe om herhjemme.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar