.

Hjemme hos os, er vi vilde med Lilly’s stol fra We Do Wood. Det er virkelig smukt design, og jeg kan godt forstå, den står på mange børns forældres ønskelister.

Den har også stået på Fleurs ønskeseddel længe, men da Pierre ikke er så glad for bambus, som stolen er lavet i, er den ikke blevet købt.

Jeg stoppede dog ikke med at snakke om stolen, og Pierre fik så den idé, selv at lave en lignende stol – bare i egetræ. Jeg synes stolen er blevet super fin, og er meget stolt af min mand. Fleur fik stolen i julegave, og er mindst lige så begejstret for den som os.

52 thoughts on “.

 1. Hold da op Tine, jeg har helt tabt pusten; er SÅ meget imponeret, kan godt forstå du er stolt af manden din :)
  Har han også lavet sofabordet eller? Vi/jeg leder nemlig efter et fint rundt i træ…

  1. Jeg er virkelig stolt, og alle disse søde kommentarer, gør mig kun endnu mere stolt. :)

   Bordet er fra Idé Møbler, og kan bestemt anbefales til prisen.

 2. Må man spørge hvorfor han ikke kan lide bambus?
  Hvis man kan lave det selv, ville jeg også til hver en tid gøre det. Da jeg i en tid var vild med at lave smykker, tror jeg mine veninder var ret trætte af hver gang vi var ude at shoppe, at høre sætningen “Den kan man da selv lave”.
  Og sidst jeg sagde det til en af min kærestes kammerater’s halstørklæde, endte det ud i at jeg skulle strikke et halstørklæde til ham, i en anden farve end det han jo havde købt..

  1. Han synes bare ikke det er så pænt at se på. Det passer heller ikke ind i vores stil herhjemme, så synes det er en fin løsning, han fandt på.

   I forhold til selv at lave tingene, er jeg oftere og oftere begyndt at købe tingene, fremfor selv at gå hjem at lave det. Dels pga. tiden, men ofte også for at komplimentere designeren. (der er selvfølgelig stor forskel på, om vi taler masseproduktion som H&M, eller små designere)
   Håber du forstår hvad jeg mener. :)

 3. han er da helt vildt dygtig ham din mand :)

  Jeg tænkte på, dit stuebord, er det det fra idemøbler ?
  Det har vi nemlig og vores det rokker sådan selvom det er samlet helt og skruerne er helt i bund. Har I også det problem ?

  1. Ja, sofabordet er fra Idé Møbler. Vores rokker ikke, men kan huske at udstillingsmodellen gjorde. Ekspedienten forsikrede mig om, at det bare var dem, der ikke havde samlet det ordentligt. Jeg var lidt skeptisk, og sagde derfor at de altså fik bordet retur, hvis vores også rokkede. Det har det heldigvis aldrig gjort, men jeg synes du skal reklamere over dit, og bede om et nyt.

 4. Jeg kan vist ikke lige komme med en kommentar som ikke allerede er skrevet ;)
  …MEN hvor er det snyd! Heldige Fleur og heldig dig med Handy-Pierre

 5. Hejsa.

  Jeg skulle hilse fra min mand og sige at han er meget beæret over at en anden mand gider at bruge så lang tid på at lave en stol efter ham:-) Det gibbede godt nok lige i mig da jeg så billedet, men så længe det ikke er til kommercielt brug (ILVA – som åbenbart ikke selv kan finde på noget -har jo på et tidspunkt lavet en kopi på ret uærlig vis – det var knap så rart), synes Sebastian det er en meget stor cadeau til hans design.

  God dag
  Line

  1. Hej Line,

   Hvor er det skønt at høre, at Sebastian er beæret over det. Det er nemlig lige hvad det er – en stor cadeau til hans design. Din mand er meget, meget dygtig!

   Og I kan være ganske rolige… Det er slet ikke til kommercielt brug. ;)

   Tak for din kommentar, Line. God dag til dig og Sebastian.

   KH Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *