. - det bedste jeg ved ...
børnetøj Fleur forår i haven jeg anbefaler mad

.

bananchips pompdelux_natdragt udsalgskup frø

Ovenpå flere dages sygdom hos Fleur, trængte vi til lidt lækkert i weekenden. Vi forsøgte os derfor med hjemmelavede bananchips, og de kan bestemt anbefales. Det er blot bananskiver der er tørret i ovnen og intet andet. Tænker de vil være gode som snack i madpakken, når Fleur inden så længe skal starte i børnehave.

Natdragten Fleur har på er fra POMP de LUX. Den er simpelthen så lækker og blød, og jeg synes Fleur er noget af det kæreste i den.

I sidste uge var jeg heldig at gøre de mest fantastisk kup i en lille lokal børnetøjsforretning. Butikken skal desværre lukke, og de havde derfor minus 70% på alle efterårsvarer. Således fik jeg Ver de Terre flyverdragt, Soft Gallery kjole, Christina Rohde shorts og I dig denim top med hjem for kun 800 kr. Skønt!

For nyligt købte jeg en masse frø til haven. Planen for i år er flere blomster og grøntsager, og gerne rigtig mange af dem. Vi forventer at få lidt mere orden i haven i år, så den store planlægning og forspiring er i gang. Jeg glæder mig allerede!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar