Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/detbedstejegved.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
De bedste æbleskiver - det bedste jeg ved ...
andre bloggere dessert jul julekalender mad

De bedste æbleskiver

bedste æbleskiver

Det er store ord at lave en overskrift med “de bedste æbleskiver”, men nu har jeg efterhånden prøvet mange gennem årene, og må sige at denne bare ér bedst.

Ikke kun på grund af den lækre smag, men især også fordi den er så nem at have med at gøre. Egentlig er jeg ret ligeglad med, om æbleskiverne er flade eller runde hvis de er hjemmelavede – bare de smager godt. Men det er da lidt fedt, at kunne servere rimelig pæne runde hjemmelavede æbleskiver, ikke?

Opskriften har jeg fra Anne, som er rigtig dygtig til søde sager i køkkenet. Jeg kan kun anbefale at gå ind under alle opskrifter og savle lidt. Jeg har selv testet flere af dem, og uhhmm – de er gode. Især Stout kagen kan anbefales. Den næste opskrift jeg vil prøve, er Sofies lækre linsesuppe. Jeg forsøger nemlig at overbevise Pierre om, at vi ikke behøver spise så meget kød, så byd endelig ind hvis I har tips til lækre opskrifter uden kød. ;)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

1 kommentar

Skriv et svar