. - det bedste jeg ved ...
andre bloggere Fleur hæklet jeg anbefaler køkkengrej krea Luc

.

luc-foedder barnevognsranke-kugler moster-hulda luc-vogn ergobaby-vikle

R A N D O M  –  Ingen sammenhæng, bare lidt fra kameraet…

#1 Så små fødder indbyder altså til masser af kys. ♡

#2 En hæklet ranke til Luc. Det er ikke meget jeg hækler, men fik lyst til at lave denne kuglekæde til barnevognen sidst i graviditeten. Her kan den ses i brug.
Opskriften er fra Maries Fabrik.

#3 Danske æbler er noget af det bedste jeg ved. ;) Desværre er vores egne træer ikke leveringsdygtige endnu, men vi håber de er klar næste år.
Fleur er ret vild med at få æblemos med til frugt i børnehaven, så vi bruger flittigt Moster Hulda (altså æbleskrælleren ;). Det er en genial opfindelse!
Jeg søder aldrig æblemosen, men koger nogle gange en flækket vanillestang med.

#4 Indtil videre ser det ikke ud til, at Luc har arvet sin fars sovehjerte. Han ligner sin mor og søster på det punkt… Jeg håber dog, at det ændrer sig bare en smule – mor er træææt. ;)

#5 Pizzanight i weekenden. Luc var træt og kunne ikke finde ro, så han kom i strækviklen (nærhed, tryghed og frie hænder til mor – win win), imens Fleur og jeg havde en fest. Hun fik lov til at bruge udstiksforme på hendes dej, så vi bagte blandt andet også små snemænd og stjerner. :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Sebrina
  september 9, 2014 at 4:09 am

  Skønne skønne billeder! Sådan en æbleskræller er virkelig smart jo :-)

  • Reply
   Tine
   september 19, 2014 at 8:46 pm

   Mange tak, Sebrina. Æbleskrælleren ér altså virkelig smart! Jeg tager den ikke frem for nogle enkelte æbler selvfølgelig, men når der skal skrælles mange, finder jeg den frem. :)

Skriv et svar