.

“a portrait of my children, once a week, every week, in 2013.”

19/52
Fleur holder øje med jordbær og krydderurter. Og plukker indimellem lige rigeligt, men sådan skal det vist bare være.

Som I kan se, er jakkekrisen endelig overstået. Hurra! Vi har købt den fineste jakke fra Wheat. Det var lidt af et sats, da vi ikke havde set den live, men med fri fragt på webshoppen kunne det jo ikke gå helt galt.

Jakken er simpelthen SÅ fin i både pasform, farve og kvalitet. Jeg er virkelig positiv overrasket, og er bare så glad for at valget faldt på denne.
Da Fleur var mindre, var jeg ikke så glad for Wheat til hende. Synes simpelthen pasformen var for ringe… Derfor har jeg været lidt forsigtig med at købe derfra, selvom de laver så mange fine ting. Men det skal der vist ændres på igen… Måske med denne badedragt. ;)

10 thoughts on “.

 1. Jamen, dog! Så lykkedes det jo. :) Wheat jakken var altså absolut også et af mine alternativer til Agnes, og den er jo virkelig fin.

  Hvad så med sandalerne? ;)

  1. Modellen er virkelig fin og pasformen er bare super. Sandalerne er der også styr på – skal nok snart få taget billeder. :)

 2. Hvor er hun fin i sin nye jakke og gummistøvler :)

  Det ser ud som om det var den helt rigtige beslutning du tog, nogle gange kan det godt betale sig at lave sin research, og badedragten er da så fin.

  Ja vi vil høre om sandalerne også ;)

  1. Synes også hun er super kær i både jakke og gummistøvler. Badedragten er bare så skøn, men desværre udsolgt i Fleurs størrelse. Er ellers ret sikker på, hun ville se fantastisk ud i den. ;)

   Sandalerne kommer snart. ;)

  1. Tak Marina! Hun havde gang i krydderurterne – lille bandit. Men så længe det kun er blade og ikke hele stilke hun tager, så går det nok. ;)

 3. Søde lille Fleur.
  Den er super sød den jakke der. Kender ikke pige.sagerne så godt, men synes også de har nogle rigtig fine drengesager. Desværre gik trykknapperne på en heldragt ret så hurtigt i stykker efter kun et par ganges brug. Det er sgu træls!!

  1. Wheats drengetøj er nemlig også super fint. Synes deres skjorter er så kære…

   Mht. kvaliteten så kan man selvfølgelig altid være uheldig, men ja – det er vildt irriterende sådan noget. Særligt hvis man har smidt bonen væk. (jeg ville ønske, jeg var så meget ordensmenneske, at det aldrig skete for mig, men der er jeg for meget et rodehovede) ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *