.

“a portrait of my children, once a week, every week, in 2013.”

13/52
Mor og Fleur i en af vores yndlingsstunder. Fleur elsker bare at få læst bog – særligt Totte og Lotte bøgerne hitter for tiden.

14/52
Fleurs første blogtræf i søndags. Hun kiggede noget på alle de “damer”, men synes vist det var en fest, at få en bolle og lidt kage. Faktisk ville hun ikke med hjem igen, da Stinnes datter havde så meget fint legetøj. ;)

12 thoughts on “.

 1. Skønne skønne Fleur! De 2 tøser må da bare møde hinanden engang ;) Er sikker på at de kunne blive ret enige om, at legen ikke skal slutte…..

  1. Årh tak altså… Jeg er ved at blive sindssyg af mit hår og denne længde. Trænger SÅ meget til at blive klippet, men skal finde en ny frisør, og så langt er jeg ikke nået endnu. Hende jeg plejer at gå ved, kan åbenbart ikke finde ud af, at klippe mit hår længere. Det var rigtig dårligt klippet sidst, så måtte tilbage og få det rettet til – hvilket ikke gjorde det bedre. :( Men tak! Kan være jeg skal acceptere denne frisure lidt nu… ;)

   Rigtig god weekend til Jer også. :)

  1. Tak Anita! Og ja, det er en Eames gyngestol. Fik den af Pierre i fødselsdagsgave, da jeg var gravid. Han synes jeg skulle have noget fint at amme i. Sødt, ikke? Kan godt forstå den står på din to-buy-liste – den er skøn!

   Rigtig god weekend til Jer også. :)

 2. Dejligt boglæsningsbillede. :) Jeg kan i øvrigt varmt anbefale de interaktive Lotte-bøger, som de blandt andet har i Føtex og Bilka. Agnes er HELT vild med dem (Ingrid var ditto) og det er nogle virkelig lækre bøger med aktivitet. Og så koster de omkring 50 kroner. Vi har fire forskellige, og de hedder blandt andet Lottes Frokost, Lottes Jul, Lottes toilet osv., men de plejer sjældent at have mere end 1-2 forskellige af dem i butikken. Så det vil være en oplagt ekstra-fødselsdagsgave til Fleur, når hun er glad for bøger.

  Tænkte faktisk også på dit hår. :D Jeg synes det kunne være cool med sådan en frisure, men mit hår er bare sådan lidt pjusket-krøllet, så det må jeg vist lade andre om. :)

  1. Tak Maiken! Der findes ikke mange billeder af Fleur og jeg, så dette er jeg egentlig også glad for, trods kvaliteten.

   Og tak for tip om Lotte bøgerne. Dem må jeg ud og finde. Vi mangler nemlig ekstra-gaver til Fleurs fødselsdag. Hun har jo fået legekøkkenet i gave på forhånd, men kan simpelthen ikke finde ud af hvad mere jeg skal købe til hende. (udover interaktive Lotte-bøger ;)) Kom gerne med ideer! ;)

   Alle dem med krøller vil have glat hår og omvendt. Sådan er det vist bare i perioder. ;) Prøv at se mit svar til Louise omkring mit hår…

   God weekend til Jer.

 3. Jeg var lige tilbage og kigge et af dine tidliger indlæg og kan se at du også har æblesparebøssen fra sydjyllands sparekasse! Mon du fik nøglen med? Jeg har lige fundet en idag, men har ingen nøgle.

  1. Det tror jeg desværre ikke jeg gjorde… Den er ikke i brug lige nu, så kan ikke lige huske det. Jeg mangler også nøgle til min uglesparebøsse, men satser på at finde en der passer en dag. Den er nemlig godt fyldt med mønter. ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *