Luc 1 år – børnefest i haven med rullende café - det bedste jeg ved ...
Fleur fødselsdag jeg anbefaler lækkerier Luc

Luc 1 år – børnefest i haven med rullende café

Luc1aar-afleur-luc1aar-lowluc1aar-8 luc1aar-7 luc1aar-b luc1aar-6 luc1aar-5 luc1aar-4 luc1aar-3luc-1aar-l luc1aar-1luc-vvluc-1aar-fleur luc1aar-p luc--1aar

I tirsdags blev vores lille Luc 1 år, og lørdagen inden holdt vi en rigtig skøn børnefest hjemme i haven. Når nu jeg selv er født i december og havefester derfor altid har været udelukket, glæder det mig meget, at mine børn har lidt flere muligheder. Forstå mig ret – jeg har haft nogle rigtig gode fødselsdagsfester på både den ene og den anden måde, men jeg har nu altid været en smule misundelig på dem der har fødselsdag om sommeren. Men mon ikke jeg havde fundet på noget andet sjov, hvis Fleur og Luc var vinterbørn? ;)

Vi havde inviteret venner og familie til boller kl. 14, og en times tid senere rullede Frøken Fryd forbi. Frøken Fryd er en rullende café med meget lækre søde sager. Børnene havde deres debut med candy floss (ja, altså ikke Luc ;), og det var et K Æ M P E  hit! Virkelig! Men okay, hvor sejt er det ikke også lige, at der kommer en lyseblå campingvogn forbi og serverer candy floss?! Det var lige før jeg selv tog en og gik i barndommen igen. ;) Foruden candy floss fik vi serveret fine cupcakes og super lækker italiensk is. Jeg var helt solgt til jordbærisen, og andre måtte have mere end to gange af lakridsisen. Det var virkelig et hit det hele – SÅ fedt!

Da vi ikke kunne rumme flere søde sager, gjorde vi klar til næste servering. Aftensmenuen blev til burgere med lækre hjemmebagte boller og diverse tilbehør – nemt og lækkert som altid.

Luc fik mange fine gaver og nød at være i centrum under fødselsdagssangen. Det var tydeligt at se, at han forstod det var ham vi sang for. Det var altså ret kært.

Da Gitte (som står bag Frøken Fryd), spurgte mig, om hun måtte komme forbi med “Frøkenen”, var jeg ikke et sekund i tvivl. Hele konceptet og historien bag er simpelthen så fedt, og jeg synes virkelig det er sejt gået af hende. Gitte hentede den gamle veteran campingvogn i Berlin i sensommeren 2014, og brugte sammen med sin kæreste hele vinteren på at istandsætte “Frøkenen”. Altså foruden deres almindelige arbejde og kærlighed til deres lille søn, så det var primært aftenerne der var i brug. “Frøkenen” er i øvrigt den eneste af sin slags i Danmark – ret sejt, ikke?

Jeg kan kun anbefale, at leje Frøken Fryds rullende café til næste fest. Det er virkelig en god oplevelse for både værter og gæster. Vi tænker allerede på, hvornår vi skal have “Frøkenen” forbi igen. :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med Frøken Fryd, men ord og mening er min helt egen.
Læs evt. min reklamepolitik her.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Malene
  august 16, 2015 at 6:24 pm

  Simpelthen så fint og gennemført. Jeg er sikker på det var en uforglemmelig dag i børnehøjde.

 • Reply
  Camillas Fashionlab
  august 22, 2015 at 7:13 am

  Ej eltså hvor fint, det vil jeg helt sikkert skrive mig bag øret til næste børnefødselsdag… Filippa ville elske det – og det samme ville Conrad :)

  STORT tillykke med din lille, fine Luc <3

 • Reply
  Maiken
  august 27, 2015 at 12:33 pm

  Hvor ser det bare skønt ud! Gad godt have en rullende candyflos-vogn i nærheden, som kan bookes til fødselsdage. :)

  Og tillykke med fineste Luc.

Skriv et svar