★ konkurrence ★ Kender du Vi Små? - det bedste jeg ved ...
baby børnetøj give away jeg anbefaler

★ konkurrence ★ Kender du Vi Små?

vismaa

1. shorts // 2. kjole // 3. kjole // 4. strømpebukser // 5. strømper // 6. hue // 7. sut // 8. sommerbody // 9. selebukser

Kender du mon webshoppen Vi Små? Hvis ikke, så gør dig selv den tjeneste at kigge forbi. Vi Små forhandler nemlig mange lækre mærker, de sender fragtfrit, og så er der super god service også. Noget som for mig betyder rigtig meget. Jeg sætter stor pris på det håndskrevne kort, som får mig til at føle mig velkommen og set.

Hos Vi Små finder du en god og uddybende beskrivelse af hver vare. Du kan således hurtigt se hvad tøjet er lavet af, hvordan det skal vaskes, om det er økologisk eller småt i størrelsen. Så bliver det altså ikke nemmere at shoppe hjemme fra sofaen. Hvis du alligevel skulle få brug for hjælp, er Heidi super hurtig til at svare på både mail og telefon. Igen, serviceniveauet er højt hos Vi Små.

Hvis du opretter dig som bruger hos Vi Små, optjener du automatisk 10% bonus af din ordre. Bonussen kan indløses som gavekort til shoppen. Fedt, ikke?

Billederne i collagen her, er nogle af mine favoritter fra shoppen. Strømperne fra MP er i min optik de bedste babystrømper der findes. De sidder helt perfekt på foden, og er dejlig bløde for baby. Jeg kan kun anbefale dem. Vi Små forhandler også den lækre Tryllesalve, som er god til bl.a. frostkinder, rød numse, tørre hænder osv. Vi er ret glade for den herhjemme.

Og så til en konkurrence…

Vi Små vil gerne forkæle én heldig læser med et gavekort på 500 kr til shoppen. Alt du skal gøre for at deltage, er at linke til den vare du vil bruge gavekortet på. Der er nok at vælge imellem – uanset hvilken stil man er til.

Jeg trækker en vinder på lørdag d. 11. kl. 21. Som altid må du meget gerne følge med på Facebook eller Bloglovin også – dette er dog ikke et krav for deltagelse. ;)

OBS!! Konkurrencen er afsluttet! Den heldige blev nr. 23 – Laura, som har fået besked via mail – stort tillykke!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med Vi Små, men ord og mening er min helt egen.
Læs evt. min reklamepolitik her.

You Might Also Like

86 Kommentarer

Skriv et svar