Tip om en lækker og billig bluse med høj hals - det bedste jeg ved ...
jeg anbefaler shopping

Tip om en lækker og billig bluse med høj hals

pieces-rullekravepieces-rullekrave

For nyligt tog Fleur disse billeder (og mange flere – det ene mere dårligt end det andet ;) af mig, da jeg rendte rundt med kameraet. På trods af de mange dårlige billeder, var der også nogle brugbare billeder imellem. Selvom mit ansigtsudtryk måske ikke lige er det bedste med halv åben mund, uden make-up og med vådt hår, så tør jeg altså godt vise det frem. Det er nemlig ikke mit ansigt I skal fokusere på, men blusen jeg har på. Rullekrave om man vil, men kraven kan ikke rulle, så vil sige det er en bluse med høj hals. ;)

Blusen fandt jeg nede i byen, og ikke nok med at den er (næsten pinligt) billig, så er den også rigtig dejlig blød og behagelig at have på. 

Den lækre bluse er fra Pieces og kan købes lige her. Normalt ville jeg ikke gå efter en blanding af viskose og polyester, men jeg er virkelig overrasket over hvor lækker den er. Blusen er lavet i flere farver og jeg er ret sikker på, at jeg ikke kan leve uden den flaskegrønne her hen over vinteren.

Happy shopping! :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply
  Marina / cand.mor
  oktober 13, 2016 at 10:42 am

  Har den stribede udgave i flere farver. Så skøn og lækker og ja, nærmest pinlig billig :)

 • Reply
  Karina
  november 6, 2016 at 8:21 pm

  Hvor er den fine nederdel fra😊

  • Reply
   Tine
   november 8, 2016 at 10:27 pm

   Det er (desværre) en ældre sag fra A question of. Den er nemlig super fin.

Skriv et svar