Søndagshygge i et keramisk værksted - det bedste jeg ved ...
jeg anbefaler krea Nyeste indlæg

Søndagshygge i et keramisk værksted

mal selv keramik

Børnene og jeg brugte i dag formiddagen i det hyggeligste lille værksted blandt smukke malerier, keramik og pænt pynt. Som en firmatur med mit arbejde, skulle vi male på keramik efter eget valg, som senere skal igennem glasering og brænding. Resultatet bliver derfor noget helt andet, end hvis man sidder hjemme og maler med Posca tusser på keramik.

Vi var på værkstedet hos Galleri Jon i et par timer og Fleur fik lavet to julegaver – shh, det er hemmeligt. ;) og Luc fik lavet tre små ting; en dinosaur, en snolder skål og en kop. Luc er generelt rigtig god til at sidde stille og koncentrere sig, så jeg var egentlig ikke så overrasket over, at han kunne være med i dag. Alligevel blev jeg lidt stolt af ham, når han sidder så fint og maler i to timer.

Jeg var naturligvis også stolt af Fleur, som koncentrede sig rigtig fint og var meget omhyggelig med de to ting hun lavede. Hun var noget mere detaljeret end Luc, men det havde jeg nu også regnet med. Der er alligevel stor forskel på at være tre og seks år. ;) Fleur er svært glad for kreative sysler, så hun var i rette element i dag. ♡

mal selv keramikKonceptet er helt genialt: Man vælger et stykke keramik, og prisen som står på koppen, skålen eller hvad man nu vælger er inklusiv maling, glasering og brænding. Priserne starter fra 89,- og jeg synes bestemt det er fair priser.
Jeg tænker helt bestemt at vi skal en tur i værkstedet igen på et senere tidspunkt. Det er super hyggelige omgivelser og en rigtig fin aktivitet for både store og små. Det er blot at slippe fantasien løs og gå ombord i alle de fine farver.

Vi glæder os helt vildt at se det hele efter glasering og brænding om en uges tid og satser på et fint resultat.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på FacebookBloglovin og Instagram.

GemGemGemGem

GemGem

GemGem

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar