.

K R E A K U F F E R T  –  I dag har vi fejret min nevø Victors fire års fødselsdag, og denne kreakuffert var en af vores gaver til ham. På grund af overflod af legetøj til jul, ønskede han sig kun penge til praktiske ting. Det er altså liiidt kedeligt for både giver og modtager, så vi lavede en kombi med penge ved siden af.

I kufferten var en masse blandet papir i forskellige farver og tykkelser (det er godt at arbejde på et trykkeri ;), blyanter med dødningehovedviskelæder, farveblyanter, blyantspidser, to slags lim, saks, palietter, maskingtape, perler, elastiksnor, stansede cirkler i pap og en masse klistermærker i forskellige farver.

Kufferten er købt i Tiger, og jeg har efterfølgende limet et stykke kogt uld med bred elastik fast i låget, så det hele ikke flyder rundt i kassen. Det meste indhold er købt i Tiger og Søstrene Grene.

Gaven vakte stor glæde hos både Victor og hans forældre (heldigvis!), og der blev både tegnet, klippet og limet i eftermiddags.

10 thoughts on “.

  1. Sikke en fin gave til Victor. Den idé kan jeg sagtens bruge, for jeg kender også drenge og piger, der har så meget legetøj, at der kun står penge på deres ønskeseddel… :)
    Mange hilsener
    Kristina

    1. Tror faktisk også Fleur skal have en i fødselsdagsgave… Hun var meget optaget af Victors kuffert, så tænker det ville være super med hendes egen. :) Havde du mon andre spændende ting i?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *