Efterårsglæder // en weekend med ro, selvforkælelse og familiehygge - det bedste jeg ved ...
badesjov efterår Fleur glæde Luc på tur

Efterårsglæder // en weekend med ro, selvforkælelse og familiehygge

Indlægget indeholder sponsoreret produkt

luc141115 fleur-141115 luc-sandkasse luc-bad-- urtekram-pleje

Endnu en weekend er fløjet afsted, og klokken nærmer sig midnat her søndag aften. Søndagen må altid godt være lidt længere, ikke? Jeg har simpelthen så svært ved at finde min seng, og særligt her søndag aften, presser jeg gerne lige det sidste ud af weekenden.

Vi har haft den skønneste weekend uden de store planer, og bare nydt at være. Der var egentlig ikke planlagt noget, men det blev alligevel til et par spontane aftaler som de er bedst. Weekenden har således både budt på familiebesøg, venindehygge, selvforkælelse, kreativ leg, god mad og Hr Skæg for Fleurs vedkommende sammen med Mormor og fætter Bastian. Vejret har ikke været super, men vi har fået det bedste ud af det, og har været ude på nogle små ture og i haven. Skønt!

Produkterne på det sidste billede, har jeg fået i gave af Urtekram. Lækre økologiske skønhedsplejeprodukter som er fri for parabener og silikone. Og så er de tilmed fine på hylden. Win win!

En ny uge står for døren, og den starter super godt. Efter arbejde skal vi nemlig ud og hilse på en lille ny Axel. Gaverne er pakket og vi glæder os!

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar