Må.have.mere.nu!

Klokken halv tre i nat, lagde jeg bogen fra mig… Bogen som jeg startede på fredag aften. Den er nu læst til ende, og jeg er fuldstændig betaget af historien. Må.have.mere.nu!

Den er virkelig fængslende, og ja – jeg både fniste og fik røde kinder op til flere gange… Overvejer kraftigt at bestille bind to og tre på Amazon. Må.have.mere.nu!

Christina har i øvrigt en lodtrækning om to eksemplarer kørende til i morgen aften kl. 20. Se mere her.

15 thoughts on “Må.have.mere.nu!

  1. Jeg har endnu ikke bestilt Darker og Freed – overvejer stadig… Åhh, det er svært. Kan være jeg bare skal købe dem som e-bog. Tænke tænke… Glæder mig vildt til Darker – skal vist bare ha’ den bestilt.(!)

   KH

 1. Nu tør jeg dårligt starte!! Den røg med i kurven idag i Netto… men den står desværre ikke på min lange litt-liste til den uddannelse jeg starter imorgen og syv uger frem…suk!!
  ALLE der har læst den overvejer at købe de næste to på engelsk straks!!

  … tænker den må på litt-listen under “overspringshandlinger”…

 2. Hmmm den ser spændende ud sådan cover mæssigt, men hvad er det for en slags bog… Jeg er vild med krimier, jussi adler, camilla läckberg og den slags…. er det sådan noget??? for så må jeg da i netto… kan jeg læse..

  Og jo, vil meget gerne også ses før november… I siger bare til…..

  1. Ja Anna, det er den altså! Du skal helt sikkert tage chancen. Er næsten sikker på du vil blive “fanget” som alle os andre. Kom gerne med en tilbagemelding, hvis du tager chancen. :-)

   KH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *