. - det bedste jeg ved ...
inspiration jeg anbefaler møbler

.

 

Vi er på jagt efter en smart løsning til Fleurs legeværelse, som i dagligdagen skal fungere som ja – legeværelse, men der skal gerne være en ekstra soveplads eller to derinde, uden at det forstyrrer rummet. Det skal være nemt, at have en ekstra sovende, så det skal ikke være en halv løsning, hvor madrassen først lige skal graves frem.

Det første billede viser Maja Bunk Bed fra Aalto+Aalto. Synes virkelig godt om ideen, som indbyder til masser af sjov i hverdagen, men den er jo også meget brugbar til gæster. Den fylder selvfølgelig ret meget, men i forhold til hvad man får ud af den, synes jeg ikke det betyder noget. Og man kan jo sagtens bruge pladsen under, som de så fint gør i indretningen her også. Billedet er lånt her.

Det lille hus på billede 2 synes jeg er super sødt, og tænker at det også kunne være en fin idé til både leg og overnattende gæster. Jeg ville i hvert fald elske at sove i sådan et lille hus som gæst. Denne idé er også både billigere, og kræver heller ikke lige så meget arbejde som den anden. Billedet er lånt fra denne boligreportage. Tjek lige resten af boligen ud – de har virkelig god smag!

En anden mulighed kunne være en lækker foldemadras fra by KlipKlap. Enten den store model som vist her, eller blot en 3 fold single. Den ville også være super skøn til hverdag for både store og små, og så er det jo også pænt design, hvilket er et kæmpe plus. Synes der er ved, at være mange grimme foldemadrasser på markedet. Men man betaler selvfølgelig også meget mere for en fra by KlipKlap… Jeg har endnu ikke selv mærket dem – er de så lækre som de ser ud? Nogen der vil dele deres erfaring?

Som bonusinfo kan jeg fortælle, at Mammashop kører en konkurrence, om en 3 fold single madras fra by KlipKlap lige nu. Man skal blot tilmelde sig deres nyhedsbrev. Men jeg satser altså på at vinde, bare lige så I ved det. ;)

Den sidste mulighed vi har oppe at vende, er en helt almindelig daybed. Når jeg siger almindelig, mener jeg selvfølgelig en af de gode gamle, som Louise har anskaffet sig til deres smukke vinterhave. Det er virkelig et smukt stykke håndværk, som jeg har sukket over i mange år nu. Synes det er så fint og lækkert et møbel, som også opfylder vores krav til legeværelset.

Så er det bare at vælge…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply
  Frk. Sannemand
  juli 31, 2013 at 5:39 pm

  Indtil den rigtige læsning kom på plads kunne man sagtens bruge enten foldemadrasser eller alm. Madrasser af sen kedelige slags men betrukket med fint stof :-) .

 • Reply
  Eve
  september 9, 2013 at 11:40 am

  It’s difficult…you can see what I did in the room of my children here :
  http://mini.reyve.fr/le-lit-cabane/

  Good luck ;)

Skriv et svar