.

Kagefad fra Liebe // støvle fra Angulus // Hunter gummistøvler // familieskilt fra Ramsign // stor pung fra Liebeskind

Inden længe er det min fødselsdag, og jeg forsøger at sammensætte en ønskeseddel. Det er ikke fordi jeg mangler ønsker, men det er lige med at komme i tanke om dem.
Normalt er jeg rimelig god til at skrive ned løbende, men har vist glemt det i år… I hvert fald mangler jeg lidt inspiration, så kom endelig med ideer i alle prisklasser.

De ovenstående ønsker er i den dyre ende, og giver egentlig et forkert billede af vores gavebudget i familien. Men man har jo lov at drømme, ikke?

Udover ønskerne på billedet, har jeg skrevet abonnement til Magasinet Mad! og BoligLiv, KnitPro strikkepinde i træ efter anbefaling fra Malene, hverdagskjoler og sorte ballerinaer.

12 thoughts on “.

 1. Ja, det er nok en god ide at skrive ned løbende … Jeg kan selv have svært ved at komme på gode ideer! Hvis du ikke har Kählers juletræer (dem til lys), kunne det måske være et bud? Hvad med penge til en workshop hos Marapytta eller Anne Novak? Ellers er det nogle fine ønsker, du allerede er kommet på :) KH K

  1. Tænk at man kan glemme alle de fine ting, man går og drømmer om i løbet af året… Men ja, det er en god idé at skrive ned løbende. Hvis man ellers husker det. ;)

   Penge til workshop var en god idé. Det har jeg jo faktisk også tænkt på hele året. ;)

   KH

 2. Uh lækre ting… Jeg er også helt vild med Liebe, og Knit Pro pindene vil du blive rigtig glad for, de er bare så gode at strikke med. Tror også jeg skal have Liebeskind på min liste… tak for tippet :)

  1. Velbekomme! :) Jeg skal jo alligevel ud at købe strikkepinde, og så kan jeg lige så godt få nogle ordentlige fra start. Hvis man køber dem i Tyskland, er prisforskellen minimal.

 3. Er du også et decemberbarn? Der skal altid lige lidt flere ønsker på sedlen, når man fylder i december. Mine forældre har flere gange slået jul og fødselsdag sammen, så jeg har kunne ønske mig nogle lidt større pakker. Måske det var en idé? Knit Pro er fantastiske, så dem kan jeg også kun anbefalde :). Jeg har også lige sendt ønskesedler afsted og det tog mig en krig – må i gang til januar med 2013 ønsker :)

  1. Jep, har fødselsdag d. 13. december, så det er vist ikke for tidligt at begynde på ønskelisten. ;)

   Tidligere har jeg skullet finde på ret mange ønsker, men vi giver ikke julegaver mere, så det er lidt nemmere nu. Børnene får selvfølgelig julegaver, bare ikke os voksne.

 4. Uhhh jeg er også ved at lave ønskeseddel. Til jul altså.
  Det er lækre sager du ønsker dig, måske jeg viser min ønskeliste frem senere så kan det jo være du inspireres der.

  KH

 5. Moss Copenhagen har nogle utrolig lækre draperede nederdele, der ikke koster alverden (har lige selv købt en).
  Jeg burde vist selv skrive gummistøvler på min seddel. Hunters er en del flottere end mine gamle grønne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *