.

#1-2
Jeg har en kollega, som er bogbinder af den gamle skole, og en rigtig samler. Jeg havde for længe siden spurgt, om jeg måtte købe bogstaver af ham, til at skrive Fleur i min sætterkasse. Forleden kom han så med alle disse bogstaver, som jeg bare måtte få. Blev ret rørt over hans søde tanke…

#3
For længe siden lavede Lena og jeg en byttehandel. Nogle kort mod et etui til min iPhone. Det blev dog lidt for lille, men passer min gamle iPod Touch perfekt.

#4
Efter Jeanettes opskrift, har jeg hæklet et etui til min iPhone. Snoren er en gammel en, som efterhånden er ret nusset. Skal vist ha’ hæklet en ny snarest…

#5
Husk at deltage i min give away om tre Sebra opbevaringskasser. Jeg trækker vinderen i morgen.

8 thoughts on “.

  1. Ej hvor er de dog fine de bogstaver, dem kan jeg godt forstå du er glad for da…. wauw…. Og det der etui, det er jeg helt vild med…. Vil så gerne have noget nyt til min telefon….

    Smukke billeder

  2. Jeg har også en svaghed for bogstaver, så da jeg var heldig at finde hele alfabetet i gamle trykkeribogstaver på loppemarked, måtte de også med hjem. De er ret tunge. Ærgerligt med etuiet, det er ellers rigtig fint! – men det er det hæklede også :-)

    1. Årh du er heldig! Ja, nogle af dem vejer godt til – disse er letvægtere. ;)

      Etuierne er fine på hver deres måde. Bruger aldrig min iPod, men tænker Fleur kommer til at bruge den inden længe. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *