De seneste dage er foruden tagprojektet, gået med at teste ovenstående chokolader fra Konnerup & Co. Jeg elsker god chokolade, men er også blevet ret kræsen omkring det, de senere år. Derfor var det lidt sjovt, at prøve noget andet end det jeg normalt køber.
Af de fire chokolader jeg har testet, er det helt klart salt licorice chocolate der er favoritten. Orange chokoladen er også ret lækker – især til en god kop kaffe. De to andre er ikke lige mig… Den med pistacie er lidt for spøjs i smagen, men meget fin for øjet, og praline har aldrig været noget for min smag.
Dåserne er, set fra toppen, meget meget fine, men synes nu altså designet af selve dåsen, er helt ved siden af. Kan godt følge tankegangen omkring designet, men synes slet ikke det spiller med toppen. Synes lidt det er at blæse og have mel i munden… Det er rigtig ærgerligt, da udformningen af dåsen er rigtig lækker.
14 Kommentarer
Marie
oktober 1, 2012 at 8:11 pmÅh hvem der bare skulle teste chokolade… Ikke det værste ;-)
Tine
oktober 4, 2012 at 7:36 pmNej, det er bestemt ikke det værste at teste. :-)
koralee
oktober 1, 2012 at 9:06 pmOh my this looks so lovely…chocolate and licorice..who would of thought! Love your blog.
Tine
oktober 4, 2012 at 7:37 pmThanks Koralee. Chocolate and licorice was my favorite – it’s SO delicious.
Kathrine
oktober 2, 2012 at 6:10 amÅh det var da en god ting at skulle teste:)
Er enig med dig mht designet. Istedet for det brune chokolade havde en ensfarvet “krop” klædt hele boksen bedre.
Men mums!
Kh
Tine
oktober 4, 2012 at 7:39 pmJa, det var nu ret lækkert at teste. :-)
Præcis! Bunden skulle bare have været helt mørkebrun, kun klædt af logoet.
KH
Malene
oktober 2, 2012 at 6:29 amNu bliver jeg snart nødt til at smage den med lakrids. Den har fået virkelig gode anmeldelser rundt omkring.
Jeg er helt enig mht. til designet af dåserne. Fine ovenfra, fin form – men lidt for meget af det gode fra siden.
Knus
Tine
oktober 4, 2012 at 7:42 pmDen er også rigtig god. Der findes efterhånden mange forhandlere af den slags lækkerier. Pierre kom hjem i går, og fortalte at Frellsen også har lavet sådan en variant. Altså chokolade og lakrids kugle.
Det er så ærgerligt med designet. Havde de været ensfarvet nederst, havde jeg måske valgt at bruge dem til synlig opbevaring bagefter. Nu bliver de nok bare brugt lidt skjult. For fine i udformningen – dét er de.
Kram
Michelle
oktober 2, 2012 at 8:07 amDet er nu heller ikke helt skidt at teste chokolader ;)
Jeg er enig i at designet på dåserne ikke stemmer overens (hvis man kan kalde det dét), den nederste bølgede del er for mig = kaffe, og det er jo chokolader der er i dåserne.
Tine
oktober 4, 2012 at 7:43 pmNej, det kunne jeg liiige klare. ;-)
Den nederste del er for mig flydende chokolade i forskellige varianter. Sjovt som man kan se tingene forskelligt. :-)
KH
Anne
oktober 5, 2012 at 8:19 amDen der med pistacie er altså lidt speciel. Tror måske det er selve nødden som er synderen. Hvis man sutter alt chokoladen af og bagefter kun spiser pistacienødden så… ja prøv selv, den smager forkert!?
Og så kunne jeg ikke være mere enig i det med dåsernes udseende. Flot udformning, flot top, men hvad sker der lige for bunden? Tænker allerede folie på bunden eller spraymaling! ;)
Tine
oktober 10, 2012 at 7:34 pmHaha, Anne – det skal prøves!
Det er så ærgerligt med dåsens udseende. Jeg har foræret et par af dem til en kollega, der lige manglede nogle små dåser i køkkenskabet. Så gør de da nytte et andet sted. :-)
Elisa With Nielsen
oktober 7, 2012 at 8:01 pmMums, det lyder lækkert, og sikke nogle flotte dåser, de er i(:
Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde produkter fra Derma(:
http://kreaman.blogspot.dk/2012/09/give-away-nr-6.html
Tine
oktober 10, 2012 at 7:35 pmDet var også virkelig lækkert… :-)