Den bedste julegave til bedsteforældre // Farmor, minder og gemmer - det bedste jeg ved ...
bøger gaver jeg anbefaler

Den bedste julegave til bedsteforældre // Farmor, minder og gemmer

Indlægget indeholder sponsoreret produkt

farmor-minder-og-gemmer farmor-minder-og-gemmer-01 farmor-minder-og-gemmer-2 farmor-minder-og-gemmer-3 farmor-minder-og-gemmer-4 farmor-minder-og-gemmer-5

Gaven til mit barnebarn. Farmor, minder & gemmer. Jeg er fuldstændig blown away over denne fine bog. Der findes flere af denne type bøger på markedet, men ingen af dem kommer i nærheden af denne, som Specialday står bag. Designet, tekster og færdiggørelsen af bogen er en klasse for sig. Det er mildt sagt en meget smuk bog.

Allerede da jeg bladrede op på de første sider, blev jeg rørt. Det var en ret speciel følelse, at læse introteksten. Den rammer mig virkelig dybt.

“Man siger, at børnebørn er livets dessert. Du er min sødeste mundfuld, mit rødeste bær på toppen. Jeg elsker alt det, du giver mig, og med denne bog, får du noget tilbage. Bogen er min livshistorie, og den giver dig et indblik i din oprindelse og dine rødder. Den er nøglen til din historie og de kim, der ligger til grund for din personlighed.

I den kan du læse om erfaringer og drømme, håb og gode råd, kærlighed og kvaler, om dine oldeforældre og deres historie, om din farfar, din far og om verden som den var og er. Set med mine øjne. Livet leves forlæns, men forstås baglæns, og sådan vil det også være for dig. Med denne bog får du mine tanker, minder og meninger, som du kan tage med dig hen ad den vej, der er din. Måske kan du kende dig selv i mine ord, måske kan du hente inspiration i de valg, jeg har taget. Men frem for alt er bogen en gave fra mig til dig – med ønsket om, at du følger dit hjerte som jeg har forsøgt at følge mit.”

Farmor – minder & gemmer er en ny bog som netop er udkommet. I samme serie findes bogen til Mormor, Farfar og Morfar. Bogen er inddelt i syv kapitler med plads til både ord og billeder og med rigtig gode spørgsmål der sætter tankerne i gang.

Fleurs Farmor kaldes egentlig Bedste, men synes nu ikke det gør noget, at der står Farmor bogen igennem. Jeg er sikkert også lidt miljøskadet i og med at jeg arbejder inden for den grafiske branche – ved jo godt hvor dyrt det er, at lave bøger i flere forskellige udgaver. Den “moderne familieform” vil måske også efterspørge Bonus-Mormor, men sådan kan man jo blive ved. ;)

Hver bog er, i udfyldt stand, en livshistorie, der giver modtageren, barnebarnet, et sjældent og dyrebart indblik i hans/hendes oprindelse og rødder. Med bøgerne får alle bedsteforældre mulighed for at videregive tanker, minder og meninger til deres børnebørn – og dermed give en gave, der varer for evigt.

Jeg er fan af selve konceptet med sådan en type bog, men allermest er jeg fan af lige præcis denne udgivelse. Finere fåes det simpelthen ikke. Løb og køb – det bliver årets julegavehit til bedsteforældrene.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar