Roommate give away med Økounger

I samarbejde med Økounger, skyder jeg nu en rigtig lækker give away i gang.

Økounger er en forholdsvis ny shop, hvis koncept først og fremmest er bæredygtighed. Som Sarah fra Økounger siger; “Vores fokus er gode materialer uden for mange kemikalier, samt en høj kvalitet, som
dermed gør tøjet anvendeligt til flere børn. Dette er for os bæredygtighed!”

Selv fandt jeg frem til Økounger, i min søgen efter ny pusletaske. De havde den bedste pris, og senere fandt jeg ud af, at deres service virkelig var i top. Bonus!

Shoppen har mange lækre varer, som er valgt ud fra funktionalitet og med børnene i fokus. “Der skal farver på så børnene stimuleres, og derfor er en stor del af tøjet fyldt med skønne farver”. Ligesom Roommate sengetøjet…

Økoungers mål er, at de fast hver uge, skal have rabat på nogle produkter. Det er derfor en stor fordel, at være tilmeldt nyhedsbrevet, så man kan følge med. Alternativt kan man følge dem på Facebook.

Økounger udlodder et valgfrit junior sengesæt fra Roommate. Der er en pigeudgave og en drengeudgave. Og hvordan får du så fingrene i det lækre Roommate sengetøj?

 • Skriv en kommentar for 1 lod
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag med 2 lodder
 • Link til min give away, med billede i din sidebar, og deltag med 3 lodder.

Til alle som tilmelder sig nyhedsbrevet, sender Økounger et gavekort på kr. 50,- til shoppen retur. Gavekortet er gyldigt til d. 31/12-11.

Skriv venligst hvor mange lodder du deltager med, og har du ikke en blog, så husk at skrive din mailadresse. Vinderen trækkes d. 15/12 kl. 20.

102 thoughts on “Roommate give away med Økounger

 1. Juhuuu…så kom der en super lækker give away konkurrence. Jeg er vild med sengetøjet fra roommate, så jeg snapper 2 lodder og vil glæde mig til den 15.12.11 <3

  Rigtig dejlig dag du skønne.

  Kærlighed fra Janni.

 2. Naaarrjj, det er bare så lækkert! Har en lille tøs herhjemme der godt kunne bruge sådan et sæt, jeg deltager med 2 lodder.

  -sara (sarastrik.blogspot.com)

 3. Er helt forelsket i det blå/grønne og håber at kunne lægge det på dyne og pude så det er klar når bettefisen engang bliver født i april :)
  Deltager med ét lod.

 4. Vil gerne deltage med et lod :-) Er sikker på min lille dreng vil sove godt blandt grønne elefanter…
  :-) Bettina
  (begaan@gmail.com)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *