.

#1
En lille bjørn venter på at få en plads på væggen. Vi skal bare lige beslutte hvilken væg, og hvem eller hvad der skal gøre den selskab.

#2
Fleur har fået en hund og en kat til samlingen. Denne kat er nok det nærmeste, vi nogensinde kommer på en rigtig kat. Jeg er og bliver et hundemenneske. Killinger er søde, men har et meget anspændt forhold til katte. Faktisk er jeg en smule bange for katte. Jeg viser det bare helst ikke…

#3
Der er kommet gang i hæklenålen igen. Farvekombinationen er ikke som jeg ellers ville vælge, men jeg hækler med garn fra lageret, og så må det være sådan. Tror nu også det kan accepteres… Jeg hækler i hvert fald videre.

#4
Billederne er kommet op at hænge. Det ser nu egentlig meget pænt ud.

#5
For at slappe af i hovedet, tegner jeg lidt engang imellem. Jeg er elendig til at tegne, men dette hygger jeg mig med.

24 thoughts on “.

    1. Bjørnen er faktisk et Google-fund der ender blindt. Har i flere uger søgt efter ophavsmanden, for at kunne købe et print, men det er endnu ikke lykkes… Så indtil jeg finder ham/hende, har jeg printet Google-billedet. Jeg er nemlig også vild med den lille bjørn.

      KH

  1. Fantastiske billeder Tine, helt vildt så flot det blir i den størrelse…. og så var de der lige igen, de der smukke af dine egne….

    Ønsker mig stadig :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *