.

Som tidligere skrevet, har Fleur været så heldig, at få en Nordbjørn flyverdragt af Jollyroom. Vi har nu testet den i lidt over en måned, og det må være på tide med en anmeldelse.

Desværre har vi endnu ikke haft sne i Esbjerg, men rigeligt med stærke kolde vinde her tæt ved havet. Og skulle nogen være i tvivl, så er det pivkoldt(!) at være udenfor i sådan et vejr. Flyverdragten har holdt Fleur godt varm, og ikke mindst tør i alt det regnvejr.

Med så store mængder vand som vi har fået den seneste tid, har vi været på legepladsen i silende regn op til flere gange. Ikke fordi vi forældre havde lyst, men nogle gange er man jo nød til det, ikke? ;)

Min første tanke da jeg så flyverdragten, var at det var en rigtig børnehaveflyverdragt. Altså en der kan holde til noget… Og med tapede sømme og forstærket materiale både bagpå og ved knæene, er jeg næsten også sikker på, at den kan holde til mere end én sæson i børnehaven.

Jeg synes dragten er lidt stor i størrelsen – i hvert fald i forhold til lille smalle Fleur. Dragten hun har på her er en 86/92, og der er god plads til at vokse i. Men på trods af det, synes jeg pasformen er rigtig fin.

Alt i alt er jeg godt tilfreds med flyverdragten, og kan varmt anbefale den. Lige nu er den sat ned med 33% – hvis nu nogen mangler… ;)

4 thoughts on “.

    1. Vi fik endelig lidt sne forleden, og jeg skal love for at frosten også har sat ind. Med vind oveni er det virkelig koldt her ved vestkysten, brrr… ;)

    1. Tak, hvor er du sød, Katrine. Som du kan se sidder huen perfekt. Vi er virkelig glade for den! Det var så sødt af dig at strikke for mig. Kaffe snart?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *