.

Dagens skønne vejr blev brugt på årets store jordbærtur. Vi plukkede 10,5 kg og har nu lavet marmelade af de syv. Så er der både til venner, familie og naboer. Det var rigtig sjovt at se, hvordan Fleur bare hyggede sig. Sidste år var hun jo lillebitte og lå i strækviklen ved far. I dag plukkede hun selv jordbær og hyggede sig gevaldigt.

17 thoughts on “.

 1. MUMS! det ser også hyggeligt ud.

  Jeg overvejer også en gang selvpluk, men kan ikke rigtig beslutte om det er besværet værd? Højdepunktet ville nok også være at spise løs mens jeg plukkede ved rækkerne. ;D

  1. Det er rigtig meget “besværet” værd. Vi nyder at gøre det, og hygger os meget med det hvert år. Jeg spiser virkelig mange bær mens jeg plukker – man kan jo ikke lade være. ;-)

   Vi plukkede i øvrigt 10,5 kg på knap 45 min. Inklusiv at holde styr på Fleur. ;-)

   KH Tine

 2. Mums Tine, det ser enormt lækkert ud. Sejt du lige fik ordnet marmelade. Det kan være vi skal lave en bytter en dag- marmelade vs. Hjemmelavet hyldeblomstsaft med eller uden jordbær:) håber i har det rigtig godt. Knus k

  1. Mmm Kirsten – det lyder ellers lækkert med sådan et byt. Lad os lige finde en dag. :-)

   Og STOOORT tillykke! Hørte lige lidt fra Louise. ;-)

   Kram

  1. 12 kg er heller ikke så lidt. Jeg er vild med at plukke jordbær – det er en skøn tradition, som vi hvert år glæder os til. :-)

   KH Tine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *