Flying Superkids, bObles og Børneulykkesfonden - det bedste jeg ved ...
på tur

Flying Superkids, bObles og Børneulykkesfonden

flyingsuperkids-1 bobles-flying-superkids bobles-flying-superkids1 flyingsuperkids-2 flyingsuperkids

bObles og Børneulykkesfonden udfordrer børns motorik på Flying Superkids sommerturné som allerede er i fuld gang. Vi var inde og se det fantastiske show i Esbjerg, og sikke en fest! Det kan virkelig anbefales for både børn og voksne. Det var vores første show, men helt sikkert ikke det sidste. Vi skal helt klart afsted igen næste år.

To timer inden showet starter er der åbent i KIA Family Park, som er et kæmpe legeområde til børnene. Der er både hoppeborge, trampoliner, og en masse bObles at træne motorikken med. Du kan blandt andet gå på Krokodille-stylter, kravle gennem trillende motorikringe og gå på line langs kanten. Børneulykkesfonden står klar med både plaster, solcreme, isposer mm. hvis uheldet skulle være ude.

Der er stigende tendenser som overvægt, inaktivitet og usunde vaner blandt danske børn, og derfor opfordrer Børneulykkesfonden og bObles i samarbejde med Flying Superkids til mere bevægelse og udvikling blandt børn. Noget jeg rigtig gerne bakker op om.

Fleur er en aktiv pige, som er ret dygtig motorisk. Hun har længe haft et ønske om at gå til springgymnastik, men må “nøjes” med almindelig gymnastik et år endnu. Noget hun også er glad for at gå til, men hun går lidt efter den der “højere og vildere”. ;) Så at være inde og se Flying Superkids var virkelig stort for hende. Hun leger det (altså Flying Superkids) konstant herhjemme, og som regel er der diverse bObles med i legen på den ene eller anden måde. De er altså bare gode, de bObles!

luc-bobles

Se bare Luc – han blev også inspireret af Flying Superkids, og skulle hjem og se hvor mange ringe han kunne hulahoppe med. ;)

Næste Flying Superkids show er i København fra d. 29. juli – 8. august, og i Aarhus fra d. 15. – 22. august. Billetter kan købes på www.flyingsuperkids.com

flying-superkids

Jeg har altid sagt, at jeg ikke vil have et blåt rædsel af en trampolin i haven, men havde jeg 10.000 kr på lommen, så købte jeg altså sådan en her fra Springfree. Fleur (og vi andre) ville elske den! Der er virkelig stor forskel i kvalitet (og ikke mindst udseende) på denne og så de billige blå som står i mange haver. Og det er altså bare lige en hurtig vurdering fra de par timer vi var på pladsen, men det var ret tydeligt, synes jeg. Nå, det var bare lige en anbefaling, hvis nogen er på udkig efter en god trampolin. :)

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

Indlægget er lavet i samarbejde med bObles, men ord og mening er min helt egen.
Læs evt. min reklamepolitik her.

You Might Also Like

Ingen kommentarer

    Skriv et svar