.

fleur-fie2 fie2 fleur-bib fie fleur-fie4 fleur-fie1 fleur-fie fleur-010714 sofie

T Ø S E H Y G G E  –  Fleur og jeg nyder ferien med små hyggelige aftaler, uden at det hele er planlagt. Det er nu altså skønt at have ferie og bare hygge.

I dag har vi været i #bobleshimlen (Hovedbiblioteket i Esbjerg – vi ELSKER det sted) og lege med Stinne og hendes smukke datter Sofie. Der er et halvt år mellem Fleur og Sofie, og efter de lige havde set hinanden an, hyggede de i flere timer. Det var simpelthen så skønt at se.

Jeg havde bagt brød, lavet latte to go, skåret frugt og pakket tallerkener og kopper, så vi kunne holde en slags picnic dernede. Det var super hyggeligt, og ret lækkert at have mad med. Pigerne havde knap tid til at spise, men sådan er det jo når man hygger sig. ;)

Tak for de skønneste timer, Stinne!

OBS! I morgen trækker jeg vinderen af en valgfri Trunki kuffert og SnooziHedz tæppe, så hvis du endnu ikke har deltaget, er det ved at være sidste udkald. Du kan deltage lige her.

Vil du se mere af det bedste jeg ved? Følg bloggen på Facebook, Bloglovin og Instagram.

9 thoughts on “.

 1. Smukke smukke piger!
  Ked af at jeg har så langt til Esbjerg ellers ville Agnes og jeg gerne have været med.. Hun ville have elsket at hænge ud med de “store” piger :)

  Men vi ses jo nok lige pludselig søde Tine..

  Kh Lou

  1. Ja, de var så kære sammen. <3

   Det ville være vildt hyggeligt at have dig og Agnes med. Måske det kan lade sig gøre, hvis vi blot planlægger det?
   Jeg har jo ikke de vilde planer her op til termin, så hvis det er muligt for Jer at finde en dag er jeg frisk. :)

   Kram

  1. Det var nogle super hyggelige timer! Og skønt at have mad med også, så man bare kunne slappe af, og ikke skulle stresse over at nå hjem til frokosttid.

   Det var en helt vild smukt og meget overraskende barselsgave Stinne havde lavet. Det var SÅ vildt! Du kan tro jeg blev glad og rørt.

 2. Det er bestemt os der takker <3
  Hvor har det bare været en dejlig dag :) Fie snorksov hele vejen hjem, og vågnede først, da jeg pillede hende ud af bilen, efter jeg havde hentet Frederik….
  Det tøse-venskab må vi bestemt dyrke, der grobund for en masse godt :)
  Møs Stinne

  1. Det var en super skøn dag – virkelig hyggelig!

   Årh hvor kært! Fleur var også pænt træt på vej hjem, men dog ikke nok til at ville tage et hvil, da vi kom hjem. Det er hun jo for stor til nu… ;)

   Det er der nemlig, så vi skal klart gøre det igen. Fleur taler allerede om hvornår vi skal ses igen. :)

   Møs tilbage

  1. Det var det bestemt! Vi hyggede os helt vildt, og var glade for at have mad med også, så vi bare kunne slappe af og hygge os. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *