.

I dag er det to år siden Pierre og jeg blev gift, og vores lille søde Nuller blev døbt. Tænk, at der allerede er gået to år… Vi havde den skønneste dag med nærmeste familie og venner, og vi nyder at kigge billeder derfra og lade minderne vælte frem. Jeg bliver så rørt over det… For størst af alt er kærligheden.

På lørdag skal vi fejre vores venners kærlighed, og jeg glæder mig helt vildt til, at være gæst til deres store dag. De betyder noget særligt for os, så jeg er ret sikker på, at jeg får svært ved at holde tårerne tilbage… De kom faktisk allerede frem her til aften, da min veninde og jeg talte om brylluppet. Pyyh, hvordan skal det så ikke gå på lørdag..? Men det er jo også tilladt at tude en lille smule når kærligheden er så stor.

14 thoughts on “.

  1. Hvor er du smuk Tine! Jeg er helt vild med din kjole (må man spørge hvor den er fra?) og skoene – så flot :)
    Og søde lille Fleur…er da helt bedårende :)

  2. Tillykke med bryllupsdagen. Det er så rigtigt som du skriver; Størst af alt er kærligheden…..Jeg skal selv giftes om lige præcis 1 måned i dag…jeg har allerede sommerfugle i maven!

    //Rikke //

  3. ’så fantastisk. Husker stadig billederne fra dagen og omkring. Det hele så fantastisk smukt og gennemført!!! Og kunne jeg bare tilnærmelsesvist passe din kjole lånte jeg den gerne :) For søren det smukkeste par!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *