.

I morgen er det to år siden, vores lille Nuller kom til verden. Jeg har kigget i gamle billeder her til aften, og vil lige dele nogle stykker med Jer. 

Anden sidste billede er af Fleur og hendes veninde Thit, som også fylder to år i morgen. Første gang i svømmeren er altså hårdt for så små piger…

Sidste billede er fra Fleurs 1 år fødselsdag. Lille søde mus… Tænk at kærligheden kan være så stor.

32 thoughts on “.

  1. Ih nogle dejlige billeder. Jeg elsker at kigge billeder af pigerne igennem. Fleur ligner sig selv, selv fra helt lille. Stort tillykke med hende.
    Jeg er så forundret over, at man kan elske et menneske så højt og inderligt, på trods af at man “kun” har kendt dem de få år.

  2. Tillykke med hende. jeg kunne heller ikke forstå at hun allerede blev to, da du lagde billedet på instagram i går :) Skøn er hun :)

  3. Stort tillykke med yndige lille Fleur. Dejlige billeder af lille baby-Fleur. Jeg får også helt lyst til at bladre gamle albums igennem :) Det er helt utroligt det nu er små piger på to år! Jeg håber I får en rigtig dejlig dag.

    1. Tusind tak Maiken! Det er så hyggeligt, at kigge de gamle billeder igennem… Jeg havde svært ved at vælge ud til indlægget her – man synes jo om ALLE billederne. ;)

    1. Tusind tak Kristina! Ja, de er så søde de små veninder. De havde (og har) samme tøjsmag, så ofte var de næsten ens klædt, uden at vi mødre havde koordineret det. Lidt kært og lidt kikset… ;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *