.

Til blogtræffet ved Louise og Julie, fik vi en kæmpe stor goodiebag. Det var virkelig vildt! Ikke blot én, men hele to poser fik vi hver især, og de var fyldt godt op med diverse lækkerier.

Fra venstre top mod højre:
Fire forskellige tapeter fra Retro Villa, de to seneste BoligLiv, klistermærker og postkort fra Boxdelux, tape, fyrfadsstage og marmeladeglas fra Nordhjem, julekugle og nisse fra Medusa, æggebægre fra Lucie Kaas, neon tape fra Søstrene Grene, scrub og sæbe fra Badeanstalten, julekugle fra Nordhjem, plexi lysestage fra t.i.n.g, lysestage fra Kähler, i den sorte æske er der armbånd fra Louise Kragh (se billede 3), julepynt fra Nunabee¨, træfad og skål fra Nordhjem, porcelænsgreb fra Decorate, armbånd fra Anne Black (se billede 2), vase fra Anne Langhøj og frugtpose fra t.i.n.g.

Tusind tak til alle sponsorerne! Og endnu en gang tak til Louise og Julie.

22 thoughts on “.

    1. Tak Julia! Det giver nemlig et fint overblik på den måde. Dog er jeg mere til hvid baggrund, men der var for lidt lys til det denne gang.

      Selv tak! Det var rigtig hyggeligt at møde dig. Håber vi snart ses igen.

    1. Ja, det var en vild gaveregn. Træfadet er rigtig lækkert. Det er i øvrigt fra Bloomingville.
      Jeg købte sidste år et næsten magen til, på museet her i byen til bare 60kr. Vores museum har bare den fineste butik, med en masse lækkerier. Skønt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *