.

#1
Papirdiamant lavet efter denne tutorial.

#2
Fleurs legekøkken som Pierre har lavet til hende efter egne ideer. Vandhanen er lavet så den minder om vores i køkkenet. De små frugtkasser har Pierre også lavet. Jeg har hæklet en del af indholdet deri, og andet er købt. Voss mærket er fra et gammelt komfur der stod i huset.

Fleur er virkelig glad for køkkenet, og leger nærmest ikke med andet for tiden. Indtil Fleurs legeværelse er færdigt, står det i stuen. Der kommer nye og mere detaljerede billeder, når det er kommet ind på legeværelset.

#3
Vimpler som barselsgave – en til storesøster og en til lillebror.

#4
For ca. to uger siden var jeg inviteret til et fint arrangement hos Kähler. De ville bl.a. byde på god kaffe og fremvise kommende varer i flagskibsbutikken. Jeg havde virkelig glædet mig til dagen, men desværre døde en god vens far lige op til, og bisættelsen var samme dag som arrangementet. Der var ingen tvivl om hvad jeg skulle, men derfor ærgrede jeg mig nu alligevel…

Kähler havde lavet en goodiebag til alle, og selvom jeg blev forhindret i at komme, fik jeg en alligevel. Tusind tak! Der var en masse spiselige lækkerier i, en Mano kop og et Urbania hus. Desværre overlevede lyshuset ikke turen med Post DK – virkelig, virkelig øv! Som det ses på billedet, er det desværre ikke til at redde.

Vil I se billeder fra det fine arrangement, kan I kigge ind hos Marie, Julia og Pernille.

#5
Fleur hjælper med at lave bananvafler – det er vel weekend. ;)

20 thoughts on “.

  1. Tak Pia! Undskyld mit sene svar – håber du har fået foldet nogle diamanter. Den er ikke svær at folde, men irriterende at samle. ;)

 1. Skønne skønne billeder. Jeg har også været igang med diamanten, men i mønstret papir :) Pia, den er ikke svær at folde, men lidt bøvlet at lime sammen, så det også ser fint ud, synes jeg :)
  Hvor ærgeligt med Kâhler huset – men flot at du fik goodiebagen alligevel.
  Og det der køkken, Tine, hold nu op det er skønt.
  God aften.
  Kh Lena

  1. Mange tak Lena! :)

   Det var virkelig fint at jeg fik goodiebag’en alligevel, men ja – ret træls med huset. Hvis det så bare havde været bagsiden, så det kunne det nok bruges, men ak.

   KH Tine

  1. Mange tak Sofie! Der kommer flere billeder når det kommer ind på legeværelset. På billedet her, kommer det slet ikke til sin ret, desværre.

  1. Ja, han er altså super dygtig, ham Pierre. Fleur bruger virkelig meget tid på at lege med det. Og Karla er velkommen til at joine hende en dag. ;)

 2. Hvor er han bare dygtig ham Pierre. Jeg er vild imponeret, og syntes egentlig han skal komme og lære min mand lidt så min datter kan få sådan nogle fine ting ;)
  Tak for inspiration!
  VH Sigrid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *